- 13 Kas 2020
- 242
- 68
- Çevrimiçi zamanı
- 1d 13h 15m
- 18
- 29
- Best answers
- 0
- Oyuncu
- Metin2

MudRunner’ı Epic Games Store üzerinden kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.
Epic Games Store, ücretsiz oyun kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Daha önceden GTA 5, Hitman, Watch Dogs 2 ve FM 2020 gibi oyunları ücretsiz olarak dağıtan Epic Games, şimdi de 70 TL’ye satılan MudRunner oyunu ile karşımıza çıkıyor. Peki, MudRunner ücretsiz olarak nasıl indirilir? Sizler için cevaplıyoruz.
Off-road hayranları tarafından sevilerek oynanan MudRunner hem gelişmiş grafikleriyle hem de gerçekçi fizik mekanikleriyle ön plana çıkıyor. Birbirinden zorlu arazilerde yağmur çamur demeden verilen görevleri tamamlamaya çalıştığımız oyun ise halen birçok oyuncu tarafından sevilerek oynanmaya devam ediliyor.

3 Aralık’a kadar bedava dağıtılacak olan oyun ise daha önceki ücretsiz oyun kampanyalarında olduğu gibi Epic Games Store uygulaması üzerinden rahatlıkla yüklenebilecek. Son olarak, bu haftanın ücretsiz Epic Games Store oyununa ise bu link üzerinden erişim sağlayabilirsiniz
MudRunner Sistem Gereksinimleri
Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows Vista/7/8/10
İşlemci: Intel Pentium Çift Çekirdek 2.0GHz veya eşdeğeri
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 9600 GT veya eşdeğeri
Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.5GHz veya eşdeğeri
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 470 veya eşdeğeri
..
Epic Games Store, ücretsiz oyun kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Daha önceden GTA 5, Hitman, Watch Dogs 2 ve FM 2020 gibi oyunları ücretsiz olarak dağıtan Epic Games, şimdi de 70 TL’ye satılan MudRunner oyunu ile karşımıza çıkıyor. Peki, MudRunner ücretsiz olarak nasıl indirilir? Sizler için cevaplıyoruz.
Off-road hayranları tarafından sevilerek oynanan MudRunner hem gelişmiş grafikleriyle hem de gerçekçi fizik mekanikleriyle ön plana çıkıyor. Birbirinden zorlu arazilerde yağmur çamur demeden verilen görevleri tamamlamaya çalıştığımız oyun ise halen birçok oyuncu tarafından sevilerek oynanmaya devam ediliyor.
MudRunner Ücretsiz Olarak Nasıl İndirilir?
Epic Games Store yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre MudRunner, 3 Aralık saat 19:00’a kadar tamamen ücretsiz olarak indirilebilecek.
3 Aralık’a kadar bedava dağıtılacak olan oyun ise daha önceki ücretsiz oyun kampanyalarında olduğu gibi Epic Games Store uygulaması üzerinden rahatlıkla yüklenebilecek. Son olarak, bu haftanın ücretsiz Epic Games Store oyununa ise bu link üzerinden erişim sağlayabilirsiniz
MudRunner Sistem Gereksinimleri
Minimum Sistem Gereksinimleri
İşlemci: Intel Pentium Çift Çekirdek 2.0GHz veya eşdeğeri
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 9600 GT veya eşdeğeri
Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.5GHz veya eşdeğeri
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 470 veya eşdeğeri