Apex Legends - Easy Anti-Cheat Hatası ve Çözümü

Tunay SEZER

Hayat işte ne getireceği belli değil...
Admin
Teknik Sorumlu
Hakem
Vip Üye
T.C Vatandaşı
24 Şub 2020
1,005
211
Çevrimiçi zamanı
6d 22h 32m
53
Best answers
0
Oyuncu
-
Merhaba forum.oyunortagim.com.tr okurları, Easy Anti-Cheat ile ilgili sorunlarla karşılaşan çok sayıda insan görüyorum, aşağıdaki adımlar yardımcı olabilir.

Oyununuzun sorunsuz çalışmasını sağlamak için bu adımları izleyin.

Test ederken, oyunu her zaman resmi launcher'den başlattığınızdan emin olun. Hataların ortak bir nedeni, oyunun özel kısayollardan ve benzerlerinden başlatılmasıdır.

1. Easy Anti-Cheat ile bağlantıyı doğrulayın
Bu bağlantıları izleyerek İçerik Dağıtım Ağımıza erişebildiğinizden emin olun.

'Tamam: bağlantı başarılı' mesajını görmelisiniz.

Bağlantıların hiçbiri beklenen mesajı görüntülemiyorsa, İnternet bağlantınızı hiçbir şeyin engellemediğinden emin olun. Gerekirse, güvenlik duvarı istisna listenize Easy Anti-Cheat ve oyun klasörünü ekleyin veya güvenlik duvarınızı geçici olarak devre dışı bırakın. Bazen bağlantı sorunları yanlış ağ yönlendirici ayarlarından kaynaklanır. Daha fazla yardım için, İnternet Servis Sağlayıcınıza başvurun.

2. Windows'u güncelleyin
Oyunun dayandığı sistem dosyaları eksik olabilir. Öncelikle, işletim sisteminiz için en son güncellemelerin kurulu olduğundan emin olun.

İkincisi, en son Microsoft Visual C ++ 'u yükleyin.
https://support.microsoft.com/en-gb/help/2977003/the-latest-supported-visual-c-downloads

Son olarak, bozuk sistem dosyalarını onarmak için CMD ile aşağıdaki komutu çalıştırın.
sfc / scannow

3. Oyunu güncelleyin
Oyun dosyaları bozulmuş veya eksik olduğunda oyun başlatılamayabilir. Oyun dosyası bütünlüğünü doğrulayın.

Origin kütüphanenizde, oyun paneline sağ tıklayın ve onarım seçeneğini seçin.

4. Gereksiz tüm programları kapatın
Bilgisayarınızdaki bazı programlar, oynadığınız oyuna veya Easy Anti-Cheat'e engel olabilir. Windows ile ilgili olmayan diğer tüm programları kapatın. 'Yeniden Başlatma' gerekli olabilir.

5. Anti-virüsünüzü yönetin
Ortak bir hata nedeni, sisteminizdeki virüs bulaşmasından kaynaklanır. Tam sistem taraması yapmanız şiddetle tavsiye edilir. Anti-virüsünüz yoksa veya bir süredir kullanılmıyorsa, kötü amaçlı yazılım sorun giderme kılavuzunda listelenen yazılımları kullanabilirsiniz.
Tarama herhangi bir sorunu çözmezse, hatanın antivirüs veya benzeri bir yazılımın bozulması ve Easy Anti-Cheat'i yanlışlıkla bloke etmesi ile ilgili olabilir. Basitçe devre dışı bırakmak, yazılımın Apex Legends ile etkileşimini tamamen durdurmayabilir. Lütfen oyunun onsuz başladığını doğrulamak için bu yazılımları geçici olarak kaldırın. Oyun aksi takdirde sorunsuz başlarsa, kurulum klasörünü istisna listesine eklemeye devam edin. Bunun nasıl yapılacağına ilişkin talimatlar genellikle yazılım geliştiricinin web sitesinde bulunabilir.

Eğer buna Rağmen Hatalarınız Devam Ediyorsa...
Burada listelenen tavsiyeler, oyun hatasını düzeltmenize yardımcı olmadıysa, işletim sisteminiz büyük ölçüde bozuktur veya donanım arızalıdır. Daha önce rasgele sistem çökmelerine maruz kalıyorsanız, temiz bir Windows kurulumu gerçekleştirmenizi şiddetle öneririz. Kesinlikle sert bir önlem ancak hiçbir şeyin oyuna karışmamasını sağlayacak bir önlem.

Alternatif olarak, teknik destek bileti göndererek yardım isteyebilirsiniz.