cPanel Rehberi Bölüm 3 - Şifreyi Değiştirme ve Stiller Rehberi

Fendrix

𝓣𝓱𝓮 𝓑𝓮𝓼𝓽 𝓞𝓷𝓮
Co Admin
Hosting Yetkilisi
Teknik Sorumlu
Hakem
Yarışma Organizatörü
Vip Üye
21 Mar 2021
1,314
371
Çevrimiçi zamanı
7d 8h 49m
153
Best answers
0
Oyuncu
Metin2
Bir cPanel Dashboard'da başarıyla oturum açtığınızda, her şeyden önce cPanel hesabınızın şifresini değiştirin. Bu, cPanel'in güvenliğinin bozulmadan kalması için çok önemlidir. Hiç kimse web sitesinin saldırıya uğramasını istemez.

CPanel Şifrenizi değiştirmek için şu adımları izleyin -

Adım 1 - cPanel Home'da, panonun sağ köşesinde yazılı kullanıcı adına tıklayın.

Kullanıcı adı
Adım 2 - Parola ve Güvenlik seçeneğine tıklayın. Parola Arayüzünü Değiştir'i bulacaksınız.

Parola ve Güvenlik
Adım 3 - Eski parolanızı yazın ve aşağıdaki alanlara yeni parolanızı iki kez yazın.

Eski Şifre
Adım 4 - Web diskinize Windows makinesinde şifrelenmemiş bir bağlantı üzerinden erişmeniz gerekiyorsa özet kimlik doğrulama seçeneğini etkinleştirin. Bu bağlantı türü güvenli değildir ve önerilmez.

Adım 5 - Şifrenizi şimdi değiştirin! Mevcut şifrenizi değiştirmek için düğme. Başarılı olursa, cPanel otomatik olarak oturumunuzu kapatacak ve yeni şifrenizle tekrar oturum açmanız gerekecek.

Bu arayüzü kullanarak cPanel'in görünümünü ve verdiği hissi değiştirebilirsiniz. cPanel, web barındırma işleminizi yönetebileceğiniz iki ana arayüz stiline sahiptir. Bu arayüz çok standart olsa da bunlar, logo ve simgelerini vb. Değiştirmek için sunucu yöneticiniz veya bayi hesabı yöneticiniz tarafından değiştirilebilir.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

CPanel Stilinizi değiştirmek için şu adımları izleyin -

Adım 1 - cPanel Home'da, kontrol panelinizin sağ köşesine yazılan kullanıcı adını tıklayın.

Kullanıcı adını tıklayın
Adım 2 - Stili Değiştir seçeneğini tıklayın. Stil Arayüzünü Değiştir'i bulacaksınız.

Stili Değiştir/Stili Değiştir Seçeneği
Adım 3 - Mevcut stiller arasından herhangi bir stil seçeneğini seçin, yeni stili yüklemek için stilin üstünde bulunabilen Uygula düğmesini tıklayın.

Uygula Düğmesi
Adım 4 - cPanel, yeni ayarı uygulamak için otomatik olarak yeniden yüklenir ve seçtiğinize göre yeni bir arayüz bulacaksınız.