- 21 Mar 2021
- 1,314
- 370
- Çevrimiçi zamanı
- 7d 8h 47m
- 153
- Best answers
- 0
- Oyuncu
- Metin2

Oyunları ücretsiz veya indirimli bir şekilde sunan Humble Bundle nedir? Humble Bundle oyunları nasıl alınır? Bugünkü yazımızda tüm bu soruları cevaplarken bir yandan da Humble Bundle güvenilir mi sorusuna ışık tutacağız.
Günümüzün internet aleminde video oyunları satın almak için başvurabileceğimiz sayısız platform var. Steam, Battle.net, Uplay ve Epic Games Store gördüğümüz zaman güvendiğimiz, resmîyete sahip platformlar. Bir de Humble Bundle gibi aracı internet siteleri bulunuyor. Bu siteler zaman zaman uygun fiyata sunduğu ürünlerden dolayı ilgi çekiyor ancak tüketicilerin kafasında güvenilir olup olmadığı endişesi yer alıyor.
Humble Bundle, TL üzerinden alışveriş yapmaya imkan verdiği günden sonra Türkiye’den kullanıcıların da ilgisini çekti. Ancak her platform birbirinden farklı şekillerde kullanılıyor ve haliyle hepsini öğrenmek biraz zaman alabiliyor. Bu aşamayı kolayca atlatabilmeniz için Humble Bundle’dan nasıl alışveriş yapılır sorusunu yanıtlıyor, daha sonra da sitenin güvenilirliğini irdeliyoruz.
Günümüzün internet aleminde video oyunları satın almak için başvurabileceğimiz sayısız platform var. Steam, Battle.net, Uplay ve Epic Games Store gördüğümüz zaman güvendiğimiz, resmîyete sahip platformlar. Bir de Humble Bundle gibi aracı internet siteleri bulunuyor. Bu siteler zaman zaman uygun fiyata sunduğu ürünlerden dolayı ilgi çekiyor ancak tüketicilerin kafasında güvenilir olup olmadığı endişesi yer alıyor.
Humble Bundle, TL üzerinden alışveriş yapmaya imkan verdiği günden sonra Türkiye’den kullanıcıların da ilgisini çekti. Ancak her platform birbirinden farklı şekillerde kullanılıyor ve haliyle hepsini öğrenmek biraz zaman alabiliyor. Bu aşamayı kolayca atlatabilmeniz için Humble Bundle’dan nasıl alışveriş yapılır sorusunu yanıtlıyor, daha sonra da sitenin güvenilirliğini irdeliyoruz.
Humble Bundle nedir?
Humble Bundle dijital oyun alışverişi için açılan ilk internet sitelerinden biri. Birçok firma ile ortaklığı bulunan, zaman zaman indirimli paketler sunan bir alışveriş sitesi. Platformun en çok dikkat çeken özelliklerinden biriyse birçok güzel oyunu içeren paketlere istenilen miktarda para ödemeye imkan vermesi.Humble Bundle’da nasıl alışveriş yapılır?
- Adım #1: Buradan Humble Bundle'a ulaşın, sağ üstte yer alan “Sign Up” tuşuna basıp üyelik açın,
- Adım #2: Satın almak istediğiniz oyunu aratın,
- Ana sayfaya göz atarak paketleri de kontrol edebilirsiniz.
- Adım #3: Oyuna tıklayıp “Add to cart” seçeneğini seçin,
- Adım #4: Sağ üstte yer alan sepet simgesine tıklayın,
- Adım #5: “Pay with card” seçeneğine tıklayın,
- Daha önce kart eklediyseniz “pay instantly with card”a da tıklayabilirsiniz.
- Adım #6: Açılan pencerede kart bilgilerinizi girerek alışverişi tamamlayabilirsiniz,
- Adım #7: Sağ üstte yer alan profil simgenize tıklayın,
- Adım #8: “Purchases” simgesine tıklayın,
- Adım #9: Satın aldığınız oyunun üstüne tıklayın,
- Adım #10: “Claim orders” tuşuna tıklayın,
- Adım #11: “Reveal your key” seçeneğine tıklayın,
- Zaman zaman oyun anahtarları tükenebiliyor. Ancak kısa zaman içerisinde yeni anahtarlar geliyor.
- Adım #12: Oyun anahtarını oyun istemcisi üzerinden aktive edin.