- 13 Kas 2020
- 242
- 68
- Çevrimiçi zamanı
- 1d 13h 15m
- 18
- 29
- Best answers
- 0
- Oyuncu
- Metin2

Steam’de sevilen oyunlardan olan Payday’in son versiyonu Payday 3 uzun zamandır bekleniyor. Peki, Payday 3 neden gecikti? Oyunun geliştiricisi Starbreeze’in başına gelenleri öğrendikten sonra oldukça şaşıracak ve oyunun neden geciktiğini anlayacaksınız. İşte Starbreeze’in adım adım çöküş hikayesi.
Oyun geliştirici ve yayıncı şirketlerin yükselmesi ve aynı şekilde batması da bir o kadar kolaydır. Bir oyunun geliştirme süreci için yoğun emek ve yüksek meblağlar harcanması gerekiyor. Eğer bu kadar harcamanın sonunda başarılı bir oyun yaparsanız büyük kazançlar elde edersiniz ancak oyun istenildiği gibi değilse iflas etmekten başka bir şansınız kalmaz. Starbreeze’in de başına gelenler buna benzer bir durum.
Uzun yıllardır oyun sektöründe olan, Payday gibi oyunlarla oyunseverlerin gönlünü kazanan ve hala Payday 3 ne zaman çıkacak diye sormamızı sağlayan Starbreeze oyun geliştirici şirketi, yöneticiler tarafından atılan birkaç küçük ama yanlış adım yüzünden batma noktasına geldi. Şirketin hikayesini okuduğunuz zaman Payday 3 neden çıkmadı anlayacak ve belki oyundan artık ümidinizi keseceksiniz.