Popmundo - Rehberler ( İkinci Aşama ve İlerisi )

Tunay SEZER

Hayat işte ne getireceği belli değil...
Admin
Teknik Sorumlu
Hakem
Vip Üye
T.C Vatandaşı
24 Şub 2020
1,005
211
Çevrimiçi zamanı
6d 22h 32m
53
Best answers
0
Oyuncu
-
Bu rehber sizin karakter ve kariyerinizin devamını etkilemez.

Rehberi tamamladığınızda karşılıklı ilişkide kullanabileceğiniz yetenek verir.

Bu rehberi yapmak istemezseniz bütün adımları atlayabilirsiniz. Rehberde size nasıl evlenilir, çocuk yapılır aile kurulur bunlardan bahsedeceğim.

Adım 1 Romantizmi Geliştirmek : Sosyalleşme rehberinde anlattığım gibi karşınızdaki kişiyle ilgilenmelisiniz ve aranızdaki romantizm barını geliştirmelisiniz. Romantizmi geliştirdikçe oyunda cinsel etkileşimler açılacaktır. Tabii ki bu etkileşimlerin açılması için oyunda reşit(18 yaş üstü) Oyunda her 56 gün 1 yıl eder. Zaten yeni oluşturulan karakterler reşit olarak oyuna başlıyor ancak çocuklarınızı reşit yapmak istiyorsanız oyun içinde kredi ürünleriyle bunu yapabilirsiniz. Bu etkileşimleri yapabilmek için kendi evinizde ya da otelde olmalısınız.

Adım 2 Evlenmek : Oyunda evlenmek için doğru kişiyi bulduysanız Dükkandan Nişan yüzüğü alıp evlenceğiniz kişiye etkileşimle vermeniz lazım ancak unutmayın nişan yüzüğü kullanabilmek için VIP üye olmalısınız. Alışveriş yardımcısından kolaylıkla nişan yüzüğünü bulabilirsiniz.

7.png

Adım 3 Çocuk sahibi olmak: Eğer oyunda çocuk sahibi olmak istiyorsanız her iki çiftte VIP üye olmalıdır. Oyunda çocuklar 6 haftalık bir süreçte doğar bu süreç sonunda Anne en yakın hastaneye otomatik olarak kaldırılır.

Adım 4 Evlat Edinme : Hamilelik süreciyle uğraşmak istemiyorsanız oyunda krediyle evlat edinme evrakı alıp bir başkasının da rızasıyla çocuk edinebilirsinz. Karakter sekmenizdeki kredi ürünlerine tıklayarak kredi ürünlerini görebilirsiniz. 500 kredi karşılığında evlat edinme evrakı elde edebilirsiniz.

8.png

Adım 5 Suni Döllenme: Eğer karakteriniz bir kadınsa ve tek başınıza çocuk sahibi olmak istiyorsanız 500 kredi karşılığında Suni döllenme alarak tek başınıza ebeveyn olabilirsiniz.

9.png