Popmundo - Rehberler ( Karakteriniz )

Tunay SEZER

Hayat işte ne getireceği belli değil...
Admin
Teknik Sorumlu
Hakem
Vip Üye
T.C Vatandaşı
24 Şub 2020
1,005
211
Çevrimiçi zamanı
6d 22h 32m
53
Best answers
0
Oyuncu
-
Bu rehber, size karakterinizin en temel özelliklerini gösterir ve karakter sayfanızda nasıl gezineceğinizi öğretir. Eşyalarınızı nasıl bulabileceğinizi ve nasıl kullanabileceğinizi, odağınızı nasıl değiştireceğinizi, özelliklerinizi nasıl geliştirebileceğinizi ve oyunda nasıl arkadaş edinebileceğinizi öğreneceksiniz.

Bu bir başlangıç rehberidir oyundaki kariyer ilerleyişinizi etkilemez.

Rehber bitiminde herhangi bir başarı veya ödül kazanmazsınız

Adım 1(Giriş): Üst menüde bulunan ''karakter'' sekmesine tıklayarak istediğiniz zaman karakter sayfanıza bakabilirsiniz.

13.jpg

Adım2(Yetenek Öğrenme): Yetenek öğrenmek popmundo dünyasında hem kariyer hem de başarılar kazanmak için çok önemlidir. Normalde yetenekleri öğrenmek için ''Dükkan'lardan yetenek kitabı satın almalı ve eşyalar sekmesinden bu kitabı okumalısınız ancak oyun yeni başlayanlar için kendi müzik türünde bir yetenek kitabını hediye eder ve bu kitabı okuyarak yeteneği öğrenebilirsiniz. Yeteneklerin üstüne imlecinizi getirerek yeteneklerin size neler verdiğini öğrenebilirsiniz.

14.jpg

Adım3(Odak Değiştirme): Günde 2 defa oyun içi güncelleme alırsınız. Bu güncellemelerde oyunda neler yapacağınızı odağını belirler.

15.jpg

Adım4(Karakter güncellemesi): Odağımızı belirledikten sonra bu adımı yapmak için sadece güncelleme almayı beklemek. Güncelleme aldığınızda ''Karakter'' sekmesinde aldığınız güncellemeyle ilişkili yazı çıkacaktır.

Adım5(Kişisel Gelişim): Haftada bir kez ya da çaylaksanız her gün deneyim puanı kazanırsınız. Deneyim puanları DP ya da XP (experience point) olarak da bilinir. Oyunda kendinizi geliştirebilmeniz için bu deneyim puanlarını kullanmanız şarttır. . Çaylaklık süresince, özel bir şey yapmanıza gerek kalmadan sık aralıklarla DP kazanırsınız. Ancak çaylaklık döneminiz bittiği zaman aktifliğinize göre oyun size deneyim puanı verecektir.

16.jpg

Adım6 (Arkadaş Edinmek): Oyunu daha eğlenceli hale getirmek için kişilerle etkileşim halinde bulunmalısınız. Etkileşimde bulunduğunuz kişiyle her on iki saatte bir üç defa ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlığınız ilerledikçe, ilişkinizin gidişatı doğrultusunda yeni etkileşim seçenekleri açılır. Oyun içinde aynı mekanda bulunduğunuz kişilerle etkileşime girip rehberi sonlandırabilirsiniz.

17.jpg