Skyrim - Deneyim Modu (Türkçe ve Orjinal)

Tunay SEZER

Hayat işte ne getireceği belli değil...
Admin
Teknik Sorumlu
Hakem
Vip Üye
T.C Vatandaşı
24 Şub 2020
1,005
211
Çevrimiçi zamanı
6d 22h 30m
53
Best answers
0
Oyuncu
-
Skyrim - Deneyim Modu (Türkçe ve Orjinal)
Skyrim - Deneyim Yaması (Türkçe ve Orjinal)
Skyrim Experience Mod Turkish And Original

10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg

Herkese selamlar değerli OyunOrtağım üyeleri:

Bugün yine sizler için seçtiğimiz modlardan biri olan Skyrim Deneyim Modunu paylaşıyoruz. Skyrim için paylaştığımız zorlu modların yanına bunun da oldukça yakışacağını düşündüm ve sizler için bu konuyu hazırlıyorum.

Mod tanıtımına geçmeden önce bu modomuzun da çeviri yapımcısı "ElderScrollsTurk" verdiği emekler karşısında ve böyle güzel bir modun Türkçe oyun zevkini bizlere sunduğu için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.

Gelelim modumuza modumuz farklı bir mod ile birlikte çalışmaktadır. Diğer modun çalışma prensibi ise karakterin skill veyahut silah kullanarak yetenek geliştirmesini engelliyor. Yani oyun tamamen bir MMORPG oyunlarında bulunan skill sistemine dönüşüyor diyebiliriz.

Modun istediği puanlamalara göre yani sizde olması gereken puanlamalara göre uzun bir süre gerektiriyor ve oldukça zorlaşıyor. Mod bu şekilde çalışmaktadır sorularınız olursa yorum olarak belirtebilirsiniz.

Modumuz Yeni bir alan bulunca , yeni bir düşman öldürünce veya görev tamamlanınca tecrübe puanı alıyorsunuz.
Alınan tecrübe puanları düşmandan düşmana fark etmektedir. SkyUI de bulunan MCM menülerinden de kazanılan tecrübe puanlarını dilerseniz perk puanına çeviriyorsunuz isterseniz de skill seviyelerini artırıyorsunuz.

ORJİNAL VE TÜRKÇE HALİ TEK RAR İÇERİSİNDEDİR.

INDIR
VT

Fendrix

𝓣𝓱𝓮 𝓑𝓮𝓼𝓽 𝓞𝓷𝓮
Co Admin
Hosting Yetkilisi
Teknik Sorumlu
Hakem
Yarışma Organizatörü
Vip Üye
21 Mar 2021
1,314