Tunay SEZER
Hayat işte ne getireceği belli değil...
Admin
Teknik Sorumlu
Hakem
Vip Üye
T.C Vatandaşı
- 24 Şub 2020
- 1,005
- 211
- Çevrimiçi zamanı
- 6d 22h 30m
- 53
- Best answers
- 0
- Oyuncu
- -

Selam sevgili OyunOrtağım takipçileri. Bugün sizlerle Skyrim - LeanWolf's Better-Shaped Weapons yamasını paylaşmak istiyorum.
Skyrim - LeanWolf's Better-Shaped Weapons Yaması
Skyrim - LeanWolf's Better-Shaped Weapons Mod

Skyrim - LeanWolf's Better-Shaped Weapons Yaması nedir ?
LeanWolf adlı yapımcı arkadaşımız oyundaki orjinal silahları güncelleyerek silahları sanki bir bilgisayar oyununda değil de gerçek hayattaymış gibi efektlendirmiş
Skyrim - LeanWolf's Better-Shaped Weapons Yaması nasıl kurulur ?
Nexus Mod Manager uygulaması ile bilgisayarınıza yamayı otomatik olarak kurulumunu sağlayabilirsiniz. N
Manuel kurmak istiyorsanız sahip olduğunuz DLC'lere göre indirdiğiniz dosyadakileri skyrim datanın içine atmalısınız. Arayüz kolaylığı açısından Mod Manageri kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Mod manager sayesinde istediğiniz tür silahlara güncelleme yapıp istediklerinize yapmayabilirsiniz.
Skyrim - LeanWolf's Better-Shaped Weapons Dosyaupload Manuel Kurulum
Skyrim - LeanWolf's Better-Shaped Weapons Virustotal
Skyrim - LeanWolf's Better-Shaped Weapons Vortex - Nexus Mod Manager Linki
Skyrim - LeanWolf's Better-Shaped Weapons Yaması
Skyrim - LeanWolf's Better-Shaped Weapons Mod

Skyrim - LeanWolf's Better-Shaped Weapons Yaması nedir ?
LeanWolf adlı yapımcı arkadaşımız oyundaki orjinal silahları güncelleyerek silahları sanki bir bilgisayar oyununda değil de gerçek hayattaymış gibi efektlendirmiş
Skyrim - LeanWolf's Better-Shaped Weapons Yaması nasıl kurulur ?
Nexus Mod Manager uygulaması ile bilgisayarınıza yamayı otomatik olarak kurulumunu sağlayabilirsiniz. N
Manuel kurmak istiyorsanız sahip olduğunuz DLC'lere göre indirdiğiniz dosyadakileri skyrim datanın içine atmalısınız. Arayüz kolaylığı açısından Mod Manageri kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Mod manager sayesinde istediğiniz tür silahlara güncelleme yapıp istediklerinize yapmayabilirsiniz.
Skyrim - LeanWolf's Better-Shaped Weapons Dosyaupload Manuel Kurulum
Skyrim - LeanWolf's Better-Shaped Weapons Virustotal
Skyrim - LeanWolf's Better-Shaped Weapons Vortex - Nexus Mod Manager Linki