Fendrix

𝓣𝓱𝓮 𝓑𝓮𝓼𝓽 𝓞𝓷𝓮
Co Admin
Hosting Yetkilisi
Teknik Sorumlu
Hakem
Yarışma Organizatörü
Vip Üye
21 Mar 2021
1,314
371
Çevrimiçi zamanı
7d 8h 49m
153
Best answers
0
Oyuncu
Metin2
uye.png

Forumumuza Kayıt Olan Herkes'e Verilen İlk Ranktır. Forumda İzin Verilen Alanları Görüntülüyebilir Ve Mesaj Yazabilir.
Ziyaretçilerden Farkı Link Ve İndirme Dosyalarını Görebilir, Üyelerle Ve Forumla Etkileşime Girebilir.

tmuye.png

Forumumuzda Onaylı E-Posta Hesabı Kullanan Tüm Üyelere Verilen Ranktır. Forumda İzin Verilen Alanları Görüntülüyebilir Ve Mesaj Yazabilir. Yeni Üyelerden Farkı İzin Verilen İmza Sınırı Daha Geniştir, Konu Açabiliceği Ve Mesaj Yazabiliceği Alanlar Daha Fazladır. Terfi Ve Yükselme İçin Mutlaka E-Posta Onaylı Olmak Zorundasınızdır.

uzmanuye.png

En Az 30 Gün Önce Kayıt Tarihli Olmak
Minimum 50 Mesaj, 50 Konuya Sahip Olmak
Şartları Aranır. Profil Ve Konulara Yapılan Mesajlarını Silebilir. Profil Banner Ekliyebilir Ve Profil Özelleştirebilir.

PAYLAŞIMCI ÜYE.png

En Az 90 Gün Önce Kayıt Tarihli Olmak
Minimum 300 Mesaj, 300 Konuya Sahip Olmak
Aktif Olmak
Şartları Aranır. Bu Ranka Sahip Üyelerin Forumda Yönetime Katılması Çok Daha Kolaydır. İmza Sınırı Daha Geniştir, Konu Açabiliceği Ve Mesaj Yazabiliceği Alanlar Ve Sınırları Daha Fazladır. Reklamsız Forum Takip Edebilir.

vip.png

Tanıtım Katagorilerindeki Hergün 1 Konu Sınırını Ortadan Kaldırır. Özel Odası Vardır. Profil Banner Ekliyebilir Ve Profil Özelleştirebilir. İmza Sınırı Daha Geniştir, Konu Açabiliceği Ve Mesaj Yazabiliceği Alanlar Ve Sınırları Daha Fazladır. Forumda Görünmez Gezebilir. Chatte Mesaj Yazabilir, Kendi Mesajını Silebilir Ve Düzenliyebilir. Reklamsız Ve Filigramsız Forum Takip Edebilir. Ücretli Veya Yarışmalar İle Kazanılır.

denememod.png

Yönetime yeni girmiş olan kişilere verilen rütbe olmakla beraber seçtikleri bölümde edit, kilitleme, konu taşıma gibi yetkilere sahiptirler. Normal moderatör ile aynı yetkidedirler fakat deneme moderatör oldukları için bir nebze kendilerini daha fazla göstermeleri gerekmektedir.

moderator.png

Yönetime girip deneme moderatör görevini başarı ile tamamlayıp terfi almaya hak kazanan kişilere verilen rütbedir. Seçmiş oldukları bölüm ile daha fazla ilgilenmeli ve daha özverili çalışmalıdırlar. Moderatör olarak edit, kilitleme, konu taşıma yetkileri devam etmektedir.

supermod.png

Moderatörlük sürecini iyi değerlendirerek Oyun Ortağım yönetimine doğru adım adım ilerlemekte olan kişilere verilen rütbedir. Kendi bölümleri ile değil artık tüm forum genelinde edit, kilitleme, konu taşıma yetkileri mevcuttur.

kaptanyrd.png

Moderatör takımının yönetiminde kaptana yardımcı olacak şekilde görevleri idare eder. (Kişilere özel konuşma banı atabilir)

kaptan.png
Forum moderatör takımının tam yetkili şekilde yönetimini sağlamaktadır.

yonetici.png

Yönetim ekibi içerisinde Adminlerden sonra en yetkili kişi olmaya hak kazanmış kişilere verilen yetkilerdir. Forumda üyelerin genel sorunları ve şikayetlerini takip etmelidirler. Süper modlardan tek farkları ise BAN atma yetkileri mevcuttur.

supyonetici.png

Forum içerisinde adminlik yapabilecek düzeye gelmiş kişilere verilen rütbedir. Co adminlerin yürütme ve yetkilendirme yapabiliyorken süper yöneticiler sadece yürütme görevi görmektedirler.

coadmin.png

Forum içerisinde admin olmaya hak kazanmış ve emeklerinin karşılığını alacak olan kişilere verilen rütbedir. Kırmızı adminlerden önce gelirler fakat yetki olarak farkları yoktur. Co admin olmak kırmızı admin olmak kadar zor ve önemli bir görevdir.

admin.png

Forum içerisinde en yüksek rütbeye ulaşmış ve tüm yetkilere sahip olan kişilere verilen rütbedir. Yönetim içerisinde söz sahibi olan kişilere verilir.

sosyalyt.png

Sosyal Medya Yönetimi görevini üstlenmiş kişilere verilen rütbedir. Bu kişiler forum görevleri ile birlikte aynı zamanda Oyun Ortağım'ın Sosyal Medya Yönetimi görevinide yürütmektedirler.

ayiny.png

Aylık olarak takip edilen ve 1 aylık süreçte forum içerisinde yaptıkları çalışmalarla birlikte Ayın Yönetim Üyesi olmaya hak kazanmış kişilere verilen rütbedir.

fahri.png

Forumdan Sorunsuz Ve Sıkıntısız Ayrılan Başarılı Yönetim Üyelerine Verilir. Özel Odaları Vardır. Chatte Mesaj Yazabilir, Kendi Mesajını Silebilir Ve Düzenliyebilir. Profil Banner Ekliyebilir Ve Profil Özelleştirebilir.

tcvatandasi.png

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olduğunu TC kimlik numarasını kanıtlamış kişilere verilen ranktır.

Son düzenleme: