Tunay SEZER
Hayat işte ne getireceği belli değil...
Admin
Teknik Sorumlu
Hakem
Vip Üye
T.C Vatandaşı
- 24 Şub 2020
- 1,005
- 211
- Çevrimiçi zamanı
- 6d 22h 30m
- 53
- Best answers
- 0
- Oyuncu
- -

Selam arkadaşlar bu gün sizlere War Thunder'da yeni aydınlatıcı bir rehber hazırlama için bu konuyu açmayı uygun buldum bu günkü konu hangi sınıfı seçmeliyim konusu olacak. Oyuna başlar başlamaz bize kullanıcı sözleşmesinden sonra bizi Kara Veya Hava kuvvetleri seçim ekranı karşılıyor işte tamda sınıf seçiminin War Thnder'a nasıl bir etkisi var hangi sınıfta daha rahat edersiniz hangi sınıf daa avantajlı bunlardan bahsetmeye çalışacağım. Ben Kara kuvelerinde hiç oynamadım dolayısı ile hava kuvvetlerini yönünde seçim yapıp avantajlarını ve dez avantajlarını anlatmaya çalışacağım. Sınıfı seçtiğimizde oyun bizde bağlı olduğumuz ülkeyi seçmemizi isteyecek işte bu seçim oyun hayatımız karıyer planlarımız için oldukça önemli bu seçimi doğru yapmanız halinde oyun zevkiniz ve oyun tecrübeniz doğru biçimde artacaktır. Burada rusyayı seçmenizi tavsiye ediyorum daha sonradan istediğiniz ülkelerin uçaklarıylada savaşlara katılabiliyorsunuz ancak ilk seçtiğiniz ülkeden size bir adet Premium uçak verecek bu seçim o yüzden önemli. Ek olarak Avcı görevini tamamlamanız çok önemli ekstra 100 altın kartal vermekte toplam 150 altın kartal oluyor referans ile oyuna başlarsanız altın kartal oyun için çok önemli.

Ek olarak görevi ortalama bir puanla bitirirseniz 3. uçak slotnuda alabilirsiniz.Slotlarınızı ne kadar çok kullanırsanız mürattabatta deneyim kazanır ve mürettebat deneyimi çok önemli ve Bomber ağacına yoğunlaşmanız gerek.Eventlerede katılmanız sizin için faydalı olacaktır.

Ek olarak görevi ortalama bir puanla bitirirseniz 3. uçak slotnuda alabilirsiniz.Slotlarınızı ne kadar çok kullanırsanız mürattabatta deneyim kazanır ve mürettebat deneyimi çok önemli ve Bomber ağacına yoğunlaşmanız gerek.Eventlerede katılmanız sizin için faydalı olacaktır.