Wolfteam Hızlı Rütbe Kasma Rehberi

Tunay SEZER

Hayat işte ne getireceği belli değil...
Admin
Teknik Sorumlu
Hakem
Vip Üye
T.C Vatandaşı
24 Şub 2020
1,005
211
Çevrimiçi zamanı
6d 22h 30m
53
Best answers
0
Oyuncu
-
Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere Wolfteam’da en hızlı şekilde rütbe atlamayı göstereceğim ilegel ve illegal olmayan yöntemler ile. İllegal olmayan yöntemlerde charınız kapatılabilir ve süresiz ban yiyebilirsiniz bu konuda sorumluluk kabul etmem. Açık ve net konuşmak gerekir ise. Bu taktik ile en hızlı Görevli albay yıldız olabilirsiniz. İlegali tavsiye etmiyorum. Birinci seçenek kurt avı bu legal olmayan seçenek ancak hata yaparsanız bu mod’da da ban yersiniz. Kurt avında üç klan var benim bildiğim tabi dehada vardır. Enjoy Clanı Fuat Baba clanı ve Tüpcü Clan bunlardan birine girerek seri seri kasabilirsiniz Tsli ortamları falan var bu sayede onlara katılıp ban yeme olasılığınızı düşürebilirsiniz. Genellikle oda atlarında seri tak miktarı yazar oradan anlayabilirsiniz.

Envantere gelicek olur isek kısacası en çok CP veren eşyaları takacağız. Dövmelerden başlayalım

1.jpg

Unicorn veya Kraliyet dövmesi.Tala özelliğinizde takılı olsun güç olarak. Ben kurt avı kasmıyorum genelde insan insana oyunlar atıyorum. Benim envanterim bu şekilde. Önemli bir not %100 GP artırıcınız olsun her zaman. Paranız yoksa KP dükkanından temin edebilirsiniz buna ek olarak birde çantanız bulunmalı.

2.jpg

Sistem çok basit panel altına geçip adamların sizi öldürmesini bekleyin Tsli takımlara gidip iletişim halinde kalmanız gerekiyor daha hızlı bitmesini bekleyin.

Legalde değinmek gerekirse eskiden son karakolda oyun kurarlardı illegal oda tarzında ama bitirdiler zaten yapmayın gerek yok .