Oyun Ortağım Forum Sitesinin Resmi Olarak SMS Onayı Hizmete Sunuldu

Fendrix

𝓣𝓱𝓮 𝓑𝓮𝓼𝓽 𝓞𝓷𝓮
Co Admin
Hosting Yetkilisi
Teknik Sorumlu
Hakem
Yarışma Organizatörü
Vip Üye
21 Mar 2021
1,314
370
Çevrimiçi zamanı
7d 8h 47m
153
Best answers
0
Oyuncu
Metin2
Merhaba arkadaşlar, sizlere mutlulukla ve heyecanla günlerdir yoğun uğraşlarımız sonucunda elde etmiş olduğumuz hizmetimizin kullanımını açıklamanın sevinci içerisindeyim. Tanıtma başlamadan önce bu anlatım görevini bana verdiği için ve SMS onayı hizmetimizin aktifleşmesinde büyük rol oynadığı için adminimiz @Mefetseger'e teşekkürlerimizi iletmek istiyorum.

Hazırsanız başlayalım; Öncelikle arkadaşlar sıfırdan kayıt olur gibi başlamak istiyorum. Eğer siz hesabınızı önceden oluşturmuş iseniz .... resimden olaya devam edebilirsiniz. Öncelikle arkadaşlar sitemizin ana sayfasında bulunan Kayıt Ol seçeneğine basıyoruz.
1.png

Ardından aşağıda belirtilmiş alanı doldurup kayıt işlemlerimizi tamamlıyoruz.

2.png

Daha sonra yukarıda kırmızı ile kare içerisine almış olduğumuz cep telefonu numaramıza gelen kodu takip ediyoruz.

3.png

Telefonumuza baktığımız zaman aşağıdaki gibi bir mesaj gelmiş olması gerekiyor;

tempFileForShare_20210410-142329.jpg

Ardından daha önce Kayıt Ol ibaresinin bulunduğu yerde kullanıcı adınızın olduğunu göreceksiniz. İsme tıkladıktan sonra bir açılır menü gibi bir şey açılacaktır.

4.png

Kayıt olurken girmiş olduğumuz telefon numaramıza gelen kodu giriyoruz ve ardından KAYDET'e basıyoruz.

5.png

Tebrikler. Telefon SMS Doğrulamanız onaylanmıştır! Daha sonra kayıt işlemlerine devam ediyoruz.

6.png

Maillerimizi kontrol edip gelen mailde E-Postanızı Onaylayın butonuna tıklıyoruz. NOT: Eğer E-Postanızı onaylamazsanız Telefon Doğrulama özelliği aktifleşmez.

7.png

En son onaylama olarak E-Postamızında onaylandığını bizlere bildiren sayfa ile karşılaştık.

8.png

Ve son; Arkadaşlar yapacağımız işlem bu kadar. Hesabımız onaylandı ve bize Mavi Tik verdi.

9.png

Arkadaşlar; Sms onayı hizmetimizi sunmamızın sebebi siz değerli kullanıcılarımızı ve biz yönetimimizi güvence altında tutup hesaplarımızı dahada ileri seviyede kontrol altında tutmak istememizden kaynaklanmaktadır.

Beni dinlediğiniz için teşekkür eder, sms onayı hizmetimizin forumumuza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.

Saygılarımla,
YunusBey

Faik Sevinc

Oyun Ortağımın İlk Kaptan Yardımcısı :)
Fahri Üye
18 Kas 2020
22
21
Çevrimiçi zamanı
9h 58m
3
Best answers
0
Oyuncu
Herşeyi
Eline koluna sağlık 👍👑

Mefetseger

Birgün herkes buraya gelecek... O gün Yakındır :)
Admin
Vip Üye
T.C Vatandaşı
9 Şub 2020
217
195
Çevrimiçi zamanı
5d 18h 33m
18
Best answers
0
Oyuncu
Tüm Oyunlar :)
Ellerinize sağlık mükemmel bir rehber olmuş :)

Fendrix

𝓣𝓱𝓮 𝓑𝓮𝓼𝓽 𝓞𝓷𝓮
Co Admin
Hosting Yetkilisi
Teknik Sorumlu
Hakem
Yarışma Organizatörü
Vip Üye
21 Mar 2021
1,314
370
Çevrimiçi zamanı