- 27 Nis 2021
- 14
- 6
- Çevrimiçi zamanı
- 3h 52m
- 1
- 24
- Best answers
- 0
- Oyuncu
- metin2

Tekrardan yeni konu ile merhaba okuyucuları soru cevap katagorimde gözüme takılan sorulara cevap vermeye geldim.
Soru1: 40 k files ile saltanat tipi files K farki nedir?
Araştırma yapmadan cevap vermek doğru olmaz,
34k bir files'e düzenleme yapmak kısıtlıdır ama 40k files size olabileceği kadar değişim yapma şansınızı arttır.
(google üzerinden 40k saltanat tipi files yazarak kontrol edebilirsiniz her eksiklerini ve + yönlerini)
Soru2: 40 k sistemler saltanat tipinde yuklenip kullanilir mi?
40k Sistemler bazen 40k fileslerde bile çalışmaz duruma geldi bu durumda ne yapılabilir?
Gerekli sistem dosyaları elinizde ekli ise, ekleyip test etmeniz en doğrusu olacaktır.
NOT: %99 çalışacaktır - bir sonuç almazsınız.
Soru3: Saltanat tipi surumun avantajlari nelerdir, 40k tipinin avantajlari nelerdir?
Saltanat tipi sürümün avantajları tam olarak size 40k bir sürümden daha fazla şans sunması ve geliştirmeye sürekli açık olmasıdır.
40k Filesin avanjtaları ise tamamen üstte belirtiğim gibi geliştirme üzerine daha çok elverişli olmasıdır.
Soru4: 40K filesle saltanat tipini birleştirip Kullanmayı düşünüyorum bu şekilde saltanat sürümden daha iyi daha performanslı game sürümleri var mı sorunsuz bir oyun düzeni için?
Bu Konu Hakkında tam olarak araştırma yapmadım ama tabiki performans olarak şuan daha iyi olan game sürümleri mevcut araştırmanız kendi adınıza daha iyi olacaktır.
40k files ile saltanat tipi filesi birleştirmek başarılı bir olay gibi gözüküyor buradan bakınca iyi kodlamar dilerim dostlarım
sorulara yanıt olduysak lütfen bir +rep.
------------------------------------------------------------------
Files Sürümümü Öğrenmek istiyorum.
channel dosyasında version.txt olacaktır oradan kontrol edebilirsiniz!
Bulamazsanız!
Bulamazsanız>ch1 içindeki version.txt den bakarak anlayabilirsiniz.!
YOUTUBE Kanalımda güzel eğitimler vermeye hazırlanıyoruz göz atabilirsiniz:
Soru1: 40 k files ile saltanat tipi files K farki nedir?
Araştırma yapmadan cevap vermek doğru olmaz,
34k bir files'e düzenleme yapmak kısıtlıdır ama 40k files size olabileceği kadar değişim yapma şansınızı arttır.
(google üzerinden 40k saltanat tipi files yazarak kontrol edebilirsiniz her eksiklerini ve + yönlerini)
Soru2: 40 k sistemler saltanat tipinde yuklenip kullanilir mi?
40k Sistemler bazen 40k fileslerde bile çalışmaz duruma geldi bu durumda ne yapılabilir?
Gerekli sistem dosyaları elinizde ekli ise, ekleyip test etmeniz en doğrusu olacaktır.
NOT: %99 çalışacaktır - bir sonuç almazsınız.
Soru3: Saltanat tipi surumun avantajlari nelerdir, 40k tipinin avantajlari nelerdir?
Saltanat tipi sürümün avantajları tam olarak size 40k bir sürümden daha fazla şans sunması ve geliştirmeye sürekli açık olmasıdır.
40k Filesin avanjtaları ise tamamen üstte belirtiğim gibi geliştirme üzerine daha çok elverişli olmasıdır.
Soru4: 40K filesle saltanat tipini birleştirip Kullanmayı düşünüyorum bu şekilde saltanat sürümden daha iyi daha performanslı game sürümleri var mı sorunsuz bir oyun düzeni için?
Bu Konu Hakkında tam olarak araştırma yapmadım ama tabiki performans olarak şuan daha iyi olan game sürümleri mevcut araştırmanız kendi adınıza daha iyi olacaktır.
40k files ile saltanat tipi filesi birleştirmek başarılı bir olay gibi gözüküyor buradan bakınca iyi kodlamar dilerim dostlarım
sorulara yanıt olduysak lütfen bir +rep.
Files Sürümümü Öğrenmek istiyorum.
channel dosyasında version.txt olacaktır oradan kontrol edebilirsiniz!
Bulamazsanız!
Bulamazsanız>ch1 içindeki version.txt den bakarak anlayabilirsiniz.!
YOUTUBE Kanalımda güzel eğitimler vermeye hazırlanıyoruz göz atabilirsiniz:
Moderatör tarafında düzenlendi: