Tunay SEZER
Hayat işte ne getireceği belli değil...
Admin
Teknik Sorumlu
Hakem
Vip Üye
T.C Vatandaşı
- 24 Şub 2020
- 1,005
- 211
- Çevrimiçi zamanı
- 6d 22h 32m
- 53
- Best answers
- 0
- Oyuncu
- -

Merhaba OyunOrtağım takipçileri
Öncelik ile bu incelemeyi bir Call Of Duty hayranından okuyacaksınız.
Oyun camiasının sabırsızlıkla beklediği Call Of Duty Black Ops 4 ‘ten yeni haberler gelmeye devam ediyor. Oyunun içeriklerinden sonra fiyat listeside ülkelere göre yavaş yavaş şekillenmeye başladı buna göre bazı ülkeler için fiyat listelerinin duyurusu bu gün itibari ile yapıldı. İsterseniz satış fiyatlarına ufaktan geçiş yapalım .
Amerika ve Global satış sitelerinin fiyatlandırması.
Amazon 60 dolar Amazon Prime üyesiyseniz 48 dolara geliyor.(PS4 PC ve XBOX One)
Batle.net 60 Dolar (PC)
Microsoft Mağazası 60 Amerikan doları (XBOX One)
Play Store 60 dolar (PS4)
Walmart 60 dolar (PC PS4 XBOX One)
Best Buy 60 dolar (PC PS4 XBOX One) ek olarak buradan aldığınızda 10 dolar alışveriş çeki kazanırsınız.
Target 60 dolar (PC XBOX one)
Bir Call Of Duty sever olarak benim yorumum ise Türkiye fiyatına yönelik olacaktır buna göre fiyatın dolar ile hemen hemen aynı olacağı kanaatindeyim 209 veya 260 TL olabilir. Satışa çıktığı zaman Oyun Alışveriş üzerinden’de satın alabilirsin tabi daha uygun fiyatlarla.
Delux Edition incelemem

Delux paketini incelediğimde bir Call Of Duty Fun Boy’u olarak ne yalan söyleyim hayal kırıklığına uğradım Delux paketi tamamen paraya dayalı bana göre o eski fakir dostu Activision artık yok maplar paralı zombi modu paralı olmuş açıkçası Acticision’a yakıştıramadım. Sadece ben değil dünya üzerinde tüm Call Of Duty severler tepki ile yaklaşmış bu eleştirilere kayıtsız kalamayan Activision belki zombi modunu bedava olarak verebiliriz açıklamasını yapmış açıkçası ben pek inanmıyorum. İsterseniz DLC içeriğine göz atalım.
Zombi modu
Diğital Delux bonus itemleri
2400 altın
12 Adet multiplayer haritası
4 Adet özel karakter kostümü
Call Of Duty Black Ops 4 oyunu
Fiyatının ise 100 dolar olması bekleniyor
Yukarıda dediğim gibi oyun bize 40 dolar fazlaya daha fazla içerik veriyor ama nerede o bedava zombi modu nerede bedava haritalar ben beğenmedim.
Öncelik ile bu incelemeyi bir Call Of Duty hayranından okuyacaksınız.
Oyun camiasının sabırsızlıkla beklediği Call Of Duty Black Ops 4 ‘ten yeni haberler gelmeye devam ediyor. Oyunun içeriklerinden sonra fiyat listeside ülkelere göre yavaş yavaş şekillenmeye başladı buna göre bazı ülkeler için fiyat listelerinin duyurusu bu gün itibari ile yapıldı. İsterseniz satış fiyatlarına ufaktan geçiş yapalım .
Amerika ve Global satış sitelerinin fiyatlandırması.
Amazon 60 dolar Amazon Prime üyesiyseniz 48 dolara geliyor.(PS4 PC ve XBOX One)
Batle.net 60 Dolar (PC)
Microsoft Mağazası 60 Amerikan doları (XBOX One)
Play Store 60 dolar (PS4)
Walmart 60 dolar (PC PS4 XBOX One)
Best Buy 60 dolar (PC PS4 XBOX One) ek olarak buradan aldığınızda 10 dolar alışveriş çeki kazanırsınız.
Target 60 dolar (PC XBOX one)
Bir Call Of Duty sever olarak benim yorumum ise Türkiye fiyatına yönelik olacaktır buna göre fiyatın dolar ile hemen hemen aynı olacağı kanaatindeyim 209 veya 260 TL olabilir. Satışa çıktığı zaman Oyun Alışveriş üzerinden’de satın alabilirsin tabi daha uygun fiyatlarla.
Delux Edition incelemem

Delux paketini incelediğimde bir Call Of Duty Fun Boy’u olarak ne yalan söyleyim hayal kırıklığına uğradım Delux paketi tamamen paraya dayalı bana göre o eski fakir dostu Activision artık yok maplar paralı zombi modu paralı olmuş açıkçası Acticision’a yakıştıramadım. Sadece ben değil dünya üzerinde tüm Call Of Duty severler tepki ile yaklaşmış bu eleştirilere kayıtsız kalamayan Activision belki zombi modunu bedava olarak verebiliriz açıklamasını yapmış açıkçası ben pek inanmıyorum. İsterseniz DLC içeriğine göz atalım.
Zombi modu
Diğital Delux bonus itemleri
2400 altın
12 Adet multiplayer haritası
4 Adet özel karakter kostümü
Call Of Duty Black Ops 4 oyunu
Fiyatının ise 100 dolar olması bekleniyor
Yukarıda dediğim gibi oyun bize 40 dolar fazlaya daha fazla içerik veriyor ama nerede o bedava zombi modu nerede bedava haritalar ben beğenmedim.