- 21 Mar 2021
- 1,314
- 370
- Çevrimiçi zamanı
- 7d 8h 47m
- 153
- Best answers
- 0
- Oyuncu
- Metin2

CPanel'in bu arayüzünde, sistem e-posta adresini değiştirmenize izin verilir. Sistemin önemli güncellemeler için sizi bilgilendirebileceği e-posta adresidir. Sistem e-posta adresinizi veya etki alanınıza bağlı herhangi bir e-posta adresini kullanamazsınız, böylece sistem çöktüğünde önemli güncellemeleri kaybetmezsiniz.
İletişim e-postanızı güncellemek için şu adımları izleyin -
Adım 1 - cPanel Ana Sayfasında, kontrol panelinizin sağ köşesindeki kullanıcı adını tıklayın.

Kullanıcı Adı Gösterge Tablosu
Adım 2 - İletişim Bilgileri seçeneğine tıklayın. İletişim Bilgileri Arayüzünü bulacaksınız.

İletişim Bilgileriİletişim Bilgileri2
Adım 3 - Sistemin önemli bildirimler için sizinle iletişim kurmasını istediğiniz e-posta adresini girin.
Adım 4 - Birincil e-postanıza gönderilen bu e-postanın kopyasını alabileceğiniz ikinci bir e-posta adresi girebilirsiniz.
Adım 5 - Sistemin size bildirim göndermesi gereken bir olayın seçeneklerini iletişim tercihinde seçebilirsiniz. Her onay kutusunu seçili bırakmanız önerilir.

İletişim Tercihleri
Adım 6 - Kişi tercihinizi kaydetmek için Kaydet düğmesine tıklayın.
İşlemlerin hepsi bu kadar, hepinize kolay gelsin ve iyi forumlar dilerim.
İletişim e-postanızı güncellemek için şu adımları izleyin -
Adım 1 - cPanel Ana Sayfasında, kontrol panelinizin sağ köşesindeki kullanıcı adını tıklayın.

Kullanıcı Adı Gösterge Tablosu
Adım 2 - İletişim Bilgileri seçeneğine tıklayın. İletişim Bilgileri Arayüzünü bulacaksınız.

İletişim Bilgileriİletişim Bilgileri2
Adım 3 - Sistemin önemli bildirimler için sizinle iletişim kurmasını istediğiniz e-posta adresini girin.
Adım 4 - Birincil e-postanıza gönderilen bu e-postanın kopyasını alabileceğiniz ikinci bir e-posta adresi girebilirsiniz.
Adım 5 - Sistemin size bildirim göndermesi gereken bir olayın seçeneklerini iletişim tercihinde seçebilirsiniz. Her onay kutusunu seçili bırakmanız önerilir.

İletişim Tercihleri
Adım 6 - Kişi tercihinizi kaydetmek için Kaydet düğmesine tıklayın.
İşlemlerin hepsi bu kadar, hepinize kolay gelsin ve iyi forumlar dilerim.