- 13 Kas 2020
- 242
- 68
- Çevrimiçi zamanı
- 1d 13h 15m
- 18
- 29
- Best answers
- 0
- Oyuncu
- Metin2

Darkorbit Teknolojiler nedir? Nasıl üretilir?
Teknolojiler, Darkorbit'te 2010'dan beri bulunan ve genel olarak PvP'de kullanılan bir kaç avantaj sağlayan özel teknoloji itemleridir. Eski üretim yeri Skylab üzerinde "Teknoloji Fabrikası" sekmesiydi ancak yakın bir zamanda üretimi Montaj kısmına taşındı ve üretim içerikleri değiştirildi. Ek olarak bu yenilik ile birlikte Teknoloji üretimi kısıtlandırılması da kaldırılarak sınırsız hale getirildi. Eskiden, birden fazle teknoloji üretmek için ek olarak 50.000 uridium ödemek zorundaydınız, artık bu işlem otomatik ve ücretsiz gerçekleştirilmektedir. İstediğiniz kadar çeşitte teknolojileri üreterek kullanabilirsiniz.
Üretimi genel olarak Montaj parçalarından (Hardware) veya Credits - Uridium ile gerçekleştirilmektedir. Ek olarak YAPRAKLI KUVARS'lar kullanarak da Teknolojiler üretebilirsiniz.
Tüm teknolojiler ve avantajları:Teknolojiler, Darkorbit'te 2010'dan beri bulunan ve genel olarak PvP'de kullanılan bir kaç avantaj sağlayan özel teknoloji itemleridir. Eski üretim yeri Skylab üzerinde "Teknoloji Fabrikası" sekmesiydi ancak yakın bir zamanda üretimi Montaj kısmına taşındı ve üretim içerikleri değiştirildi. Ek olarak bu yenilik ile birlikte Teknoloji üretimi kısıtlandırılması da kaldırılarak sınırsız hale getirildi. Eskiden, birden fazle teknoloji üretmek için ek olarak 50.000 uridium ödemek zorundaydınız, artık bu işlem otomatik ve ücretsiz gerçekleştirilmektedir. İstediğiniz kadar çeşitte teknolojileri üreterek kullanabilirsiniz.
Üretimi genel olarak Montaj parçalarından (Hardware) veya Credits - Uridium ile gerçekleştirilmektedir. Ek olarak YAPRAKLI KUVARS'lar kullanarak da Teknolojiler üretebilirsiniz.

Kalkan yüklemesi, geminizin kalkanının bir kısmının hemen yüklenmesini sağlar. (Savaş esnasında da kullanılabilir)

İsabetli Hedefleme, 15 dakika boyunca roketlerinizin hedefi vurma olasılığını yüzde yüze çıkarır.

Savaş Tamir Robotu, savaş esnasında geminizi tamir etmenize olanak sağlar. 5 saniye boyunca 10.000 DP tamir gerçekleştirir.

Enerji Transferi, rakibinize veya NPC'lere vurduğunuz hasarın yüzde beşini geminizi tamir etmeniz için size döndürür ve geminizin DP'sini bu şekilde tamir eder.

Zincirleme Impuls, hedef alınan rakibin yanında bulunan diğer rakiplere de (Azami 7), kalkan tanımadan hasar vermenizi sağlar.