GeForce Now Sisteminiz Minimum Gerekleri Karşılamiyor Hatası Çözümü

Hüseyin Atlan

Onaylanmış Üye
Onaylanmış Üye
12 Şub 2020
17
7
Çevrimiçi zamanı
4h 23m
3
Best answers
0
Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere Geforge Now sisteminde oldukça yaygın olan ve sık rastlanan bir hata olan Sisteminiz minimum gerekleri karşılamiyor" hatası (0xC0F1103F) hatasının çözümünü göstermeye çalışacağım. Hepimizin bildiği üzere Geforge Now Türkiyeye yeni açıldı ve sistemde aşırı bir yoğunluk oldu tabikide kayıt olan kişileri sistemden beklentisi bir hayli fazla olunca bu kaçınılmaz oldu. Bu konu ile mevcut sıkıntınızı minimum düzeye indirmeye çalışacağım. Bildiğiniz üzere Geforge Npw ' un çalışma mantığı ekran kartı işlemci hızına gereksinim duymadan çalışabiliyor olmasıydı aslına bakacak olur isek hatanın tam olarak çıkış sebebi de bu mantık üzerinden oluyor. Sistem bizden ekran kartı doğal olarak istemediği ve bizimde mevcutta bulunan ekran kartımız eski olduğu için sistem hata veriyor. Sistem hatası resmini aşağıda gösterdim.

4545.md.jpg

Anlatacağım çözüm Nvidia ekran kartları için olan çözüm AMD için olan çözümü pek bilmiyorum ama ekran kartınızı oradada devre dışına alır iseniz büyük ihtimal çözülür

sqw.jpg

Masa üstüne sağ tıklayıp Nvedia denetim masasına girelim ve karşımıza 3D Ayarlarının yönetilmesi çıkıyor buradan Yüksek Performanslı Nvedia İşlemcisi yerine Entgre grafik seçelim ve uygula diyelim. Ve artık hata almayacaksınız.

sTRoffical

İnsan büyür beşikte, Mezarda yatmak için!
Admin
T.C Vatandaşı
27 Mar 2020
840
141
Çevrimiçi zamanı
3d 21h 21m
33
IĞDIR
Best answers
0
Oyuncu