Tunay SEZER
Hayat işte ne getireceği belli değil...
Admin
Teknik Sorumlu
Hakem
Vip Üye
T.C Vatandaşı
- 24 Şub 2020
- 1,005
- 211
- Çevrimiçi zamanı
- 6d 22h 30m
- 53
- Best answers
- 0
- Oyuncu
- -

GTA Online oyuncularının basit bir görevi tamamlamak için toplamaları için son derece kolay 1 milyon dolar var. Bu konuda sizlere bu 1 milyon doları nasıl alacağınız konusunda rehber konusu hazırladım. Dilerseniz konuya geçiş yapalım.
GTA Online, oyuncuların zevk alabileceği en popüler video oyunu deneyimlerinden biridir. Ne yazık ki, yeni başlayanlar için yeni başladıkları zaman biraz zor olabilir ve milyonları banka hesaplarında bulunan eski oyuncularla rekabet edebilecekleri herhangi bir paraları olmuyor. Ancak, Rockstar Games geçenlerde oyunculara sadece basit bir görevi tamamlamaları için 1 milyon dolar vereceğini açıkladı.
GTA Online'da çok fazla çaba harcamak zorunda kalmadan makul miktarda para kazanmanın bir yolunu mu arıyorsunuz? Öyleyse konuyu okumaya devam edin, detayları aşağıda sizler için paylaştım.

Oyuncular, bu büyük miktardaki parayı, yüksek profilli Rockstar Games serisindeki beşinci girişin çok oyunculu bölümüne giriş yaparak banka hesaplarına ekleyebilirler. Bununla birlikte, yüksek profilli çok oyunculu oyun modu için karakterinize para ödülünü almak için 26 Eylül - 2 Ekim arasında bir süre oturum açmanız gerekiyor.
Bu süre zarfında, oturum açmak ve nakit ödülünü almak için önümüzdeki birkaç gün içinde birkaç dakika ayırmanız gerekiyor. 1 milyon dolar daha sonra 9 Ekim'e kadar GTA Online hesabınıza yatırılacaktır.

Bu 1 milyon dolarlık hediye, envanterlerini ve karakterleri için çok oyunculu moddaki genel deneyimlerini yükseltme konusunda siz yeni GTA Online oyuncuları için değerli olacaktır. Belki bu parayla araba alabilir, arabanız var ise tekerleklerinizi yenileyebilir veya farklı yerlerde harcayabilirsin.
Peki bu ödülü aldıktan sonra paranızı nerelerde harcamak istiyorsunuz? Bunları yorumlarda bizlere belirtebilirsiniz. Ayrıca konuyu beğenmeyi sakın unutmayın. Gelecek rehber konuları ile karşınızda olacağım. Bu hususta beğeni ve yorumlarınız benim için oldukça önemli.
İyi forumlar dilerim OyunOrtağım ailesi, sağlıcakla kalın.