Tunay SEZER
Hayat işte ne getireceği belli değil...
Admin
Teknik Sorumlu
Hakem
Vip Üye
T.C Vatandaşı
- 24 Şub 2020
- 1,005
- 211
- Çevrimiçi zamanı
- 6d 22h 30m
- 53
- Best answers
- 0
- Oyuncu
- -

"OyunOrtağım" tarafından hazırlanmış lig yükselme rehberine hoş geldiniz! Aslında her birimizin aşağı yukarı bildiği ancak uygulamakta sıkıntı çektiği maddeleri sizler için teker teker sıraladık ve rehber haline getirdik.
Burada yazan maddeleri teker teker ve istisnasız bir şekilde uygulamanız halinde liginizin, bulunmuş olduğunuzdan çok daha yukarılara çıkabileceğine garanti veriyoruz.
Hadi gelin birlikte yapmanız gerekenleri listeleyelim!
Sonuç:

Eğer gerçekten lig yükselmek istiyorsanız ve bu konuda sıkıntılar yaşıyorsanız doğru adrestesiniz. Evet bu maddelerin bir çoğu zaten hepimizin bildiği şeyler. Ancak uygulama konusunda ciddi problem yaşıyoruz. Eğer karakterinize ve zevkinize uygun role karar verir, bu rol için uygun bir koridor seçer ve o koridorda oynayabileceğiniz şampiyonu belirlerseniz işiniz oldukça kolaylaşacaktır. Bu seçimlerinizi kararlı bir şekilde tecrübeye dönüştürmek konusunda istikrarlı bir tutum sergilerseniz bir adımı daha geride bıraktınız demektir.
Rehberlerimizde size sunmuş olduğumuz eşya, rün, kabiliyet dizilimi, yetenek önceliği, sihirdar büyüsü ve rün seçimi önerilerini de kendinize ve içinde bulunduğumuz duruma göre doğru yorumlar ve 51 Altın Kural‘a ihanet etmezseniz şampiyonluk ligine bile çıkabilirsiniz. Ben sadece eğlenmek için oynuyorum lig umurumda değil diyorsanız da hiç önemli değil. O da gayet güzel bir tercihtir ve ziyadesiyle uygulanabilir. Rehberimiz ile ilgili görüş düşünce ve fikirlerinizi blogun altına yorum olarak bildirebilirseniz bizi çok mutlu edersiniz.
Sihirdar Vadisinde hepimize bol şans! En güzel oyunlar "OyunOrtağım" ailesinin olsun :>