Tunay SEZER
Hayat işte ne getireceği belli değil...
Admin
Teknik Sorumlu
Hakem
Vip Üye
T.C Vatandaşı
- 24 Şub 2020
- 1,005
- 211
- Çevrimiçi zamanı
- 6d 22h 30m
- 53
- Best answers
- 0
- Oyuncu
- -

Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere League Of 'Legends’de yeni iştemci dilini değiştirmeyi göstereceğim. Bazılarımızın fantezi niyetine uyguladığı bu işlemde hepimizin sevdiği farklı diller olabilir o Penta Kill sesinin verdiği mutluluk ve yakunşanimajda yani Japonca'nın verdiği mutluluk paha biçilemez. Bu tadı yeniden yaşamak isteyenler için bu rehberi yeni versiyona uyarlamak istedim. Hazırsanız başlayalım öncelikle bilgisayarımızın C klasörüne girip Riot Games klasörünü bulmamız gerekiyor.
Bu bilgisayar > C klasörü > Riot Games > League Of Legends bu dosyaya girip işlem yapacağız.

Dosyaya girdikten sonra Config klasörüne gireceğiz.
Ardından üstünü çizdiğim dosya yani LeagueClientSettings.yaml bu klasöre gireceğiz ve işlem yapmamız gerekecek.

Bu dosyada Locale yazan kısım dil kodudur bu yeri değiştirmemiz gerekecek aşağıda vereceğim dil kodları ile oyunu dilediğiniz dile çevirebilirsiniz ve keyifle oyununuzu oynayabilirsiniz. Benim dil kodum ja_JP burada dikkat etmeniz gereken bir nokta var son kısmın büyük harf olması gerekiyor büyük harf olmaz ise hata alırsınız ve oyun bozulur her ihtimale karşı siz dosyanın yedeğini bilgisayara indirin aksi halde onar seçeneğini kullanmanız gerekebilir ve buda oldukça vakit kaybına yol açacak ve sizi olumsuz etkileyecektir.

Dosyayı açmak için benim önerdiğim program Notepead +++ tabi tercih size kalmış. Dikkat Regition kısmına asla dokunmayınız. Dikkat etmeniz gereken bir diyer nokta ise tırnakları bozmadan ara boşluklara dil kodlarını girmelisiniz.
Dil kodları
en_GB: Birleşik krallık ingilizcesi
en_US: Amerika ingilizcesi
es_ES: ispanyolca
fr_FR: Fransızca
de_DE: Almanca
it_IT: Italya
pl_PL: Portekizce
ko_KR: Korean
ro_RO: Romanya
el_GR: Yunanca
pt_BR: Brazilya
zh_CN: Çin
tr_tr: Türkçe
ru_ru: Russian
nl_BE: Belçika
ja_JP : Japonca
Dip not : Dil dosyasını değiştirmek size ve hesabınıza zarar vermez.
Çalıştığına dair kanıt:

Bu bilgisayar > C klasörü > Riot Games > League Of Legends bu dosyaya girip işlem yapacağız.

Dosyaya girdikten sonra Config klasörüne gireceğiz.
Ardından üstünü çizdiğim dosya yani LeagueClientSettings.yaml bu klasöre gireceğiz ve işlem yapmamız gerekecek.

Bu dosyada Locale yazan kısım dil kodudur bu yeri değiştirmemiz gerekecek aşağıda vereceğim dil kodları ile oyunu dilediğiniz dile çevirebilirsiniz ve keyifle oyununuzu oynayabilirsiniz. Benim dil kodum ja_JP burada dikkat etmeniz gereken bir nokta var son kısmın büyük harf olması gerekiyor büyük harf olmaz ise hata alırsınız ve oyun bozulur her ihtimale karşı siz dosyanın yedeğini bilgisayara indirin aksi halde onar seçeneğini kullanmanız gerekebilir ve buda oldukça vakit kaybına yol açacak ve sizi olumsuz etkileyecektir.

Dosyayı açmak için benim önerdiğim program Notepead +++ tabi tercih size kalmış. Dikkat Regition kısmına asla dokunmayınız. Dikkat etmeniz gereken bir diyer nokta ise tırnakları bozmadan ara boşluklara dil kodlarını girmelisiniz.
Dil kodları
en_GB: Birleşik krallık ingilizcesi
en_US: Amerika ingilizcesi
es_ES: ispanyolca
fr_FR: Fransızca
de_DE: Almanca
it_IT: Italya
pl_PL: Portekizce
ko_KR: Korean
ro_RO: Romanya
el_GR: Yunanca
pt_BR: Brazilya
zh_CN: Çin
tr_tr: Türkçe
ru_ru: Russian
nl_BE: Belçika
ja_JP : Japonca
Dip not : Dil dosyasını değiştirmek size ve hesabınıza zarar vermez.
Çalıştığına dair kanıt: