Metin2 Teknik Yardım Bölüm Kuralları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tunay SEZER

Hayat işte ne getireceği belli değil...
Admin
Teknik Sorumlu
Hakem
Vip Üye
T.C Vatandaşı
24 Şub 2020
1,005
211
Çevrimiçi zamanı
6d 22h 30m
53
Best answers
0
Oyuncu
-
Değerli Üyelerimiz,
Metin2 Genel forum başlığı altında açacağınız konularda OyunOrtağım.com yönetim ekibi tarafından belirlenen kural ve kaideler , mağdur olmamanız açısından aşağıda belirtilmiştir.
********************************************************************************

* Bu bölüm Metin2 ile ilgili alt forumları içerdiğinden , Metin2 ile ilgili konular dışında paylaşım yapmak yasaktır. Bu tarz paylaşım yapan üyelerin konuları silinir .
*Bölümde konu açmadan önce forumda bulunan konularda tarama yapmanızı öneririz.
*Sorununuzla ilgili konu açmadan önce konunuza teknik yardım gerektiren sorununuzu gösteren resim eklemeniz çözüm bulmanızı kolaylaştıracaktır.
*Konu başlığınız sorununuzu ifade etmelidir ( Acil Yardımm) gibi konular direk silinecektir.
* "Metin2 Teknik Yardım" bölümünde ve alt forumların tamamında üyelerin bilgilerini ele geçirme amaçlı ; dosya , resim paylaşmak ve iletişim bilgileri istemek yasaktır. Bu kurala uymayan üyeler forumdan süresiz olarak uzaklaştırılırlar. (Örneğin ,sorun çözme amaçlı hesap ID ve şifre istemek!)
*Aynı konuların tekrar tekrar açılması (flood) yapmak yasaktır.
* "Metin2 Teknik Yardım" bölümünde sadece Metin2'ye ait bilgiler ve yardımcı içerikler paylaşılmaktadır.
*Bu bölümde yang ve item satışı dahil her türlü satış yasaktır.
Bu bağlamda ;
Bu bölümlerde:
*PVP Server reklamı yapmak,
*belirli forumların veyahut blogların reklamını yapmak,
*ücret karşılığı açıktan veya gizliden satış yapmak,
KESİNLİKLE YASAKTIR.

Dikkat edilmesi gereken diğer hususlar
********************************************************************************
*Konu açarken açtığınız konunun içerik ile bağdaştığından emin olunuz.
*Dosya paylaşımı yapacaksanız , en az (bir) siteden dosyanın virüs içermediğini gösteren içerik paylaşmanız gerekmektedir.
*Adult ve küfür içeren paylaşımlar yapmak , mesajlar yazmak yasaktır.
*Aynı konuların açılması konusundaki hassasiyetimizden dolayı , konu açmadan önce konunun daha önce forumda bulunmadığından emin olunuz, aksi takdirde konunuz kilitlenir.
* "Forumun Genel Kuralları" diğer bütün forumlarda olduğu gibi burada da geçerlidir.
*İstek öneri ve şikayetlerinizi bize bildirebilirsiniz.
İyi forumlar
OyunOrtağım.Com Yönetim Ekibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...