Tunay SEZER

Hayat işte ne getireceği belli değil...
Admin
Teknik Sorumlu
Hakem
Vip Üye
T.C Vatandaşı
24 Şub 2020
1,005
211
Çevrimiçi zamanı
6d 22h 30m
53
Best answers
0
Oyuncu
-
Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere Minecraft'a 1.16.1 sürümü ile gelen yeni mob Piglin ile ilgili bilgi vereceğim bu mob ile ilgili kafanızda oluşan sorunları bu konu ile aşmayı planlıyorum.Bu mob genellikle benim gözlemlediğim kadarı ile kırmızı ormanda tek veya grup halinde çıkıyor grup hainde çıktığında genelde üçlü halde çıkmakta olup oldukça saldırganlar diğer moblarda saldırabiliyorlar playerlara yani oyuncular ada saldırabiliyorlar. sekiz kat cana sahipler aynı zamanda cehennemin çeşitli yerlerinde'de çıkmaktalar arayarak bulabilirsiniz. Taşıdıkları silah ise altın kılıç veya crosbow oluyor değişiklik gösterebiliyor arkadaşlar. Crosbow ile size atak yaparlarsa 1.5 ile 3 kalp arası can götürebilirler altın kılıç kullanarak size atak yapmaları durumunda 1.5 veya 4 arası can götürebilirler. Tabi bu rakamlar üzerinizde zır yoksa oluşabilecek rakamlardır zırhları henüz incelemedim.

1.jpg

Meşhur Piblin mobu bu arkadaşlar aynı zamanda Piglinin altın kaask, altın zırh altın pantolon giydiğinide görebilirsiniz arkadaşlar.. Piglin mobundan kaçmak saklanmak için ise altın itemlere ihtiyacınız olacak altın Zırh, kask, pantolon gibi

2.jpg

Aynı zamanda Piglin boss'uda size saldırmayacaktır ancak velakin altın kıyafetler varken üzerinizde saldırırsanız onlarda size saldırır takım oluşturmanıza gerek yok sadece üzerinizde giyili bir altın itemi olsa bile tamamdır. Piglin mobları envantere sahiptir yani bu demek oluyorki piglin mobunun yanında ölürseniz itemlerinizi toplarlar aynı şekil yere item atarsanızda toplayacaklardır. itemlerinizi almak için onları öldürmeniz gerekecektir aynı zamanda 5xp düşer altın kültcesiyle piglin mobuyla ticaret yapabilirsiniz.Piglin mobunun size ticaret esnasında verebileceği itemler ise aşağıda ekledim oradan bakabilirsiniz.

3.jpg

Piglin moblarının yanında dikkat etmeniz gereken bazı unsurlar var bu unsurlar zırh giydiğinizde zırhıda hiçe sayar ve moblar size atak yapar onların yanında sandık açmayın yanlarında birsey kazmayın. Korktuğu itemler ise ruh ateşi meş'alesi ve zombi domuz adamdır piglin mobu yarattığınız dünyaya çağrırsanız zombi domuz adama dönüşür.Suda yüzemezler ve altın itemlerinizi çalar ve gizli çantasına atar. Genel olarak çıktığı harita ise kızıl ormandır. Keyifli forumlar dilerim.

4.jpg

sTRoffical

İnsan büyür beşikte, Mezarda yatmak için!
Admin
T.C Vatandaşı
27 Mar 2020
840
141
Çevrimiçi zamanı
3d 21h 21m
33
IĞDIR
Best answers
0
Oyuncu