Tunay SEZER

Hayat işte ne getireceği belli değil...
Admin
Teknik Sorumlu
Hakem
Vip Üye
T.C Vatandaşı
24 Şub 2020
1,005
211
Çevrimiçi zamanı
6d 22h 30m
53
Best answers
0
Oyuncu
-
Minecraft - Savaş Uçağı Nasıl Yapılır ? Uçak Yapım Rehberi
Bu savaş uçağını diğer insanlarla girdiğim bir bina yarışması için tasarladım. Bir uzaylı istilası temalı yapı inşa ettik ve bunu 170 takımdan ilk 10'una getirdik. Kasabamızı korumak için birkaç yabancı gemiye ve birkaç askeri araca ihtiyacımız vardı. UFO’lardan biri ve bir tank gibi bu araçlardan bazılarının nasıl yapıldığına dair talimatlar da bulunabilir.

Ben şahsen bu savaş uçağını çok küçük olduğu için seviyorum ancak önemli detayları kaybetmeden yapmak çok önemli. Bir oyuncunun büyüklüğü ile karşılaştırdığınızda belki biraz fazla küçük, ama bence gayet iyi çalışıyor.

Talimatların tamamı hemen hemen aşağıdaki resimde anlatılmıştır, büyük bir versiyon için üzerine tıklayabilirsiniz. Çok fazla adım kullanmadan her şeyi mümkün olduğu kadar kolayca anlatmaya çalıştım. Talimatların yeterince açık olmadığını düşünüyorsanız, forumlarda daha fazla ayrıntı sormaktan çekinmeyin.

Ayrıca, orijinalinden 1 blok daha uzun olan genişletilmiş bir sürüm oluşturdum. Bu sürümü yarattım çünkü orijinalini biraz fazla kısa buldum, bu da savaşçı bir jetten ziyade garip bir gizli bombardıman gibi biraz kötü ve tuhaf görünmesini sağlıyor.

fighterJetLarge.jpg

Son düzenleme:

sTRoffical

İnsan büyür beşikte, Mezarda yatmak için!
Admin
T.C Vatandaşı
27 Mar 2020
840
141
Çevrimiçi zamanı
3d 21h 21m
33
IĞDIR
Best answers
0
Oyuncu