Tunay SEZER
Hayat işte ne getireceği belli değil...
Admin
Teknik Sorumlu
Hakem
Vip Üye
T.C Vatandaşı
- 24 Şub 2020
- 1,005
- 211
- Çevrimiçi zamanı
- 6d 22h 30m
- 53
- Best answers
- 0
- Oyuncu
- -

Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere Minecraft 1.16 sürümü ile gelen Shroomlight 'ın ne işe yaradığını görevinin ne olduğunu ve hangi durumlarda faydalı olduğunu bu konuda göstermeye çalışacağım. Şimdi arkadaşlar Shroomlight 'ın ne olduğundan bahsedelim oyundaki en güçlü ışık veren bloktur kendisi ışık seviyesi 15. seviyedir. Bir meşaleden daha fazla ışık verir bu bloku craft yani çalışma masasından üretemessiniz bu imkansızdır. Nereden temin edebilirim diye soracak olursanız cehenneme hell bölgesine inmeniz gerekecek cehennemde bulunan mavi ve kırmızı bloklarda Shroomlight bulabileceksiniz.

Kendisi rahat bir şekilde kırılabiliyor aynı zamanda etrafa ışık saçar aydınlatır meşale gibi yanmaz arkadaş bu 2 kısımdan başka yerde bulamassınız hızlı kırmak istiyor iseniz balta şart balta ile hızlı kırılıyor .Shroomlight ışığını dekoratif amaçlı yada mekan aydınlatmada kullanabilirsiniz elinizde taşıyamassınız meş'ale gibi.
İlerleyen sürümlerde Shroomlight için daha farklı güncellemelerle yenilik görebiliriz ancak şuan için Mojang'dan gelen hiç bir açıklama bulunmamakta.En vanter görünümünü ol işareti ile gösterdim aşağıdaki resimden bakabilir ve görebilirsiniz.

Işık gücü olarak oldukça verimli buldum ben hem zaten ışık gücü 15 puan oldukça fazla ek olarak evlerin içerisinde'de oldukça verimli durmaktadır survival modda kriperları uzak tutar herkese iyi forumlar dilerim.

Kendisi rahat bir şekilde kırılabiliyor aynı zamanda etrafa ışık saçar aydınlatır meşale gibi yanmaz arkadaş bu 2 kısımdan başka yerde bulamassınız hızlı kırmak istiyor iseniz balta şart balta ile hızlı kırılıyor .Shroomlight ışığını dekoratif amaçlı yada mekan aydınlatmada kullanabilirsiniz elinizde taşıyamassınız meş'ale gibi.
İlerleyen sürümlerde Shroomlight için daha farklı güncellemelerle yenilik görebiliriz ancak şuan için Mojang'dan gelen hiç bir açıklama bulunmamakta.En vanter görünümünü ol işareti ile gösterdim aşağıdaki resimden bakabilir ve görebilirsiniz.

Işık gücü olarak oldukça verimli buldum ben hem zaten ışık gücü 15 puan oldukça fazla ek olarak evlerin içerisinde'de oldukça verimli durmaktadır survival modda kriperları uzak tutar herkese iyi forumlar dilerim.