Popmundo - Rehberler (Oyun Dünyası)

Tunay SEZER

Hayat işte ne getireceği belli değil...
Admin
Teknik Sorumlu
Hakem
Vip Üye
T.C Vatandaşı
24 Şub 2020
1,005
211
Çevrimiçi zamanı
6d 22h 30m
53
Best answers
0
Oyuncu
-
Bu rehber, oyuna hazırlık sürecindeki üç rehberden sonuncusudur.Bu son rehberde sizlere oyunun diğer kısımları hakkında bilgi vereceğim.

Rehberi tamamladığınızda 10 Başarı puanı değerinde ''Anne/Çömez Turunu Tamamladım'' başarısı ve Temel Davranış Yeteneğini kazanacaksınız

Bu rehber sizin karakter ve kariyerinizin devamını etkilemez.

Adım1 Giriş: Bu rehberi bitirdiğinizde oyunu daha iyi anlamanızı sağlayacak birkaç yeni rehberin kilidini açacaksınız. Birinci adımı geçmek için yapmanız gereken tek şey rehber Oyun Dünyası rehberini alıp ''aşamayı atla butonuna basmak''

Adım2 Kurallar ve Yardım sayfaları: Rehberler oldukça faydalıdır ve oyunun işleyişi hakkında birçok kullanışlı bilgi öğretirler. Tüm bunlara ek olarak bir de yardım bölümü mevcuttur. Yardım sayfalarında puanlama sistemi hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir, şehirlerin nasıl yönetildiğini öğrenebilirsiniz. Ayrıca oyunda mevcut olan yeteneklere ve bu yetenekleri öğrenmeniz için gereken ön şartlara yardım sayfaları aracılığıyla ulaşabileceğiniz gibi, yine aynı sayfalardan karakter özellikleriyle ilgili ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Yardım sayfalarına ulaşmak için sayfanın sağ üst köşesindeki soru işareti simgesine tıklamanız yeterlidir.

40.png

Adım3 VIP Muamele: Oyuna destek olmak ve oyunun bazı özel avantajlarından faydalanmak için VIP olabilirsiniz. VIP ve Kredi paketleriyle ilgili daha fazla bilgi almak için üstteki menüdeki "Dükkân" linkine tıklayabilirsiniz.

41.png

Adım4 Davranış Kuralları: Oyunda ceza yememek için bu kuralları okumalı ve uygulamalısınız. Yardım menüsünde bulunan "Davranış Kuralları" linkine tıklayarak Davranış Kurallarına erişebilirsiniz.

42.png

Adım5 Forumlar: Popmundo'da oyun içi forumları kullanarak eşya ticareti, başarı puanları, zindan ilerlemeleri gibi aklınıza gelecek her türlü konu hakkında bilgiye ulaşabilirsiniz.
Üst kısımdaki panelde bulunan forum işaretine tıklayarak foruma ulaşabilirsiniz.

43.png

Adım6 Çaylak Başlangıç Sayfası ve Yardım: Çaylak ayarlarını, Hesap Ayrıntıları bölümüne giderek değiştirebilirsiniz.

44.png

Bu rehberi bitirdiğinizde oyuna hazırlık sürecini de tamamlamış olacaksınız.

mustafabptr

Onaylanmış Üye
Onaylanmış Üye
2 Nis 2020
340
13
Çevrimiçi zamanı
3h 19m
18
Best answers
0
Konu için teşekkürler.