Popmundo - Rehberler ( Yetenek Öğrenmek ve Geliştirmek )

Tunay SEZER

Hayat işte ne getireceği belli değil...
Admin
Teknik Sorumlu
Hakem
Vip Üye
T.C Vatandaşı
24 Şub 2020
1,005
211
Çevrimiçi zamanı
6d 22h 30m
53
Best answers
0
Oyuncu
-
Bu rehber sizin karakter ve kariyerinizi kalıcı olarak etkilemez.

Rehberi tamamladığınızda oyun size 3 adet yetenek yükseltici verir. Her bir yükseltici, yeteneklerinizi 1 yıldız arttırır bu yüzden mantıklı kullanmaya çalışın (4seviyeden 5e geçerken basmanızı tavsiye ederim)

Bu rehberde size nasıl yeni bir yetenek öğrenebileceğinizi göstereceğim. Yeni bir yetenek öğrenebilmek için bir kitap satın alabilir, üniversitede derse girebilir veya birinin öğrencisi olabilirsiniz.

Adım 1 Alışverişe çık : Oyunda bir şeyler satın alabilmek için öncelikle almak istediğiniz şeyi satan dükkâna gitmeniz gerekmektedir. Uygun mekânları bulmak için şehir sayfanızda sağ tarafta bulunan menüden "Mekânlar" linkine tıklayabilirsiniz. Ancak oyunun size sunduğu bir avantaj olarak alışveriş yardımcısı bulunmaktadır. İstediğiniz eşyayı bu alışveriş yardımcısı sayesinde uğraşmadan bulabilirsiniz. İstediğiniz bir yeteneğin kitabını alarak rehbere devam ediyoruz.

30.png

Adım 2 Derse Girmek : Şehir üniversitelerindeki sınıflara kayıt yaptırarak yetenek öğrenmeniz de mümkündür. Mekanlar sekmesinden bir üniversite bulup kayıt yaptırabilirsiniz. Üniversiteye kayıt olurkan ders veren profesörün yeteneğinin yüksek olmasına dikkat edin. Eğer yeteneği düşükse bu sizin zararınıza olur.

31.png

Adım 3 Öğrenci Ol : Yetenek öğrenmenin bir diğer yolu ilişkiniz olan birinin öğrencisi olmalısınız. Kişiyle arkadaşlık seviyenizi yükseltip öğrencisi olabilirsiniz. Öğrencilik durumunuzu karakter sekmesindeki öğrencilikler linkinden takip edebilirsiniz

32.png

Adım 4 Yeteneği Öğren : Bu aşamaya gösterdiğim yetenek geliştirme seçeneklerinden seçtiğiniz birine göre odağınızı ayarlamalısınız. Yani üniversiteye gidecekseniz derse gir, kitap okuyarak geliştirecekseniz yetenek geliştir, arkadaşınızdan öğrenecekseniz öğretmenden öğren odağını kullanabilirsiniz.Odağınızı değiştirdikten sonra oyunun size güncelleme vermesini bekleyin.

Rehber tamamlandığında yetenek yükselticiler sizindir. Dediğim gibi 4den5e atarken kullanın.

mustafabptr

Onaylanmış Üye
Onaylanmış Üye
2 Nis 2020
340
13
Çevrimiçi zamanı
3h 19m
18
Best answers
0
Konu için teşekkürler.