Razuning v4 Bitcoin sistemi ekli

m.fatihagar

Onaylanmış Üye
Onaylanmış Üye
11 Nis 2021
20
24
Çevrimiçi zamanı
7h 45m
3
27
İstanbul
Best answers
0
Oyuncu
Metin2
Merhabalar,

zamanın da won sistemini reworklayıp bitcoin sistemine çevirmiştim az buçuk bilginiz varsa won sistemini de ekleyebilirsiniz çakışma olmaz.
patch içinde bitcoin sistemi eklidir ve npc si vardır source üzerin de etkinlik kısmını açarsanız oyun içinde etkinlik yaparak npc yi kullandırabilirsiniz diğer türlü(şuan ki hali)
mysql üzerinde ki tabloda belirlediğiniz item adetine göre ve sınırlı olmaz şekilde kullandırabilirsiniz örnek zindan bileti 10 adet sınır 2 olursa user 2 tane alabilir mysql den güncellemediğiniz sürece 2 den fazla alamaz etkinliğe bağlarsanız her etkinlik olarak npc yi açtığınız da 2 adet alabilir vs vs gidiyor böyle...
resim ekleyemiyorum çünkü kenarda duran dosyalar ve kuracak vakit yok

sistemi şu şekil kullanabilirsiniz oyun açtığınız da bir havuz sistemi kurarsınız ve btc yi site üzerinden satarsınız (satmadan önce açıklama kısmına hukuki olarak sorun olmaması açısından oyun kapandığın da havuz sistemin de ki para oyun sahiplerine kalır şeklin de not düşmelisiniz)
daha sonra oyun içi herhangi bir şekilde bitcoin kazanımı olmaz

şu şekil de değerlendirebilirsiniz.
x kişisi 50 btc aldı
y kişisi 100 btc aldı
---------------------------------------------
x kişisi 20 btc ye item koydu pazara
y kişisi 20 btc den o itemi aldı
x kişisinin 70 btc si oldu
y kişisinin 80 btc si kaldı
daha sonra adam elinde kalan btc leri geri site üzerinden satmak istediğin de parasını havuz sistemin den vericeksiniz (yani oyun oynarak para kazanma gibi oluyor, bitcoini olmayan herhangi biri de btc ile item satabilir)

kafam da ki sistem buydu değerlendirebilirseniz güzel paralar bırakır.....

öncelikle bu alttaki razuning v4 full sürümü indirin

daha sonra bu rar içindekileri razuning üzerine kurun ve build alın

ABİ BU GERÇEK BİTCOİN Mİ DİYE SORMAYIN WON SİSTEMİ NEYSE BU SİSTEMDE AYNISIDIR SADECE NASIL DEĞERLENDİREBİLECEĞİNİZİ ÜSTTE BELİRTTİM...

NPC KODU : 20995

Son düzenleme:

Mefetseger

Birgün herkes buraya gelecek... O gün Yakındır :)
Admin
Vip Üye
T.C Vatandaşı
9 Şub 2020
217
195
Çevrimiçi zamanı
5d 18h 33m
18
Best answers
0
Oyuncu
Tüm Oyunlar :)
geliştirilebilirse türkiyenin en iyi sistemi oalcağına inanıyorum :D elleirne sağlık ;)