Tunay SEZER
Hayat işte ne getireceği belli değil...
Admin
Teknik Sorumlu
Hakem
Vip Üye
T.C Vatandaşı
- 24 Şub 2020
- 1,005
- 211
- Çevrimiçi zamanı
- 6d 22h 30m
- 53
- Best answers
- 0
- Oyuncu
- -

Merhaba OyunOrtağım okurları. Yaklaşık 1200 saatimi Skyrim'e vermiş birisi olarak oyunu neredeyse her şekilde oynadım ve en sevdiğim olay RP yapmak oldu fakat sizin de bildiğiniz gibi Skyrim biraz fazla kolay ve pek RP yapmaya el verişli değil. ßyMesMes olarak yardımınıza koşuyorum ve kendi kullandığım RP modlarını sizlerle paylaşıyorum. Keyifli okumalar, keyifli oyunlar. 
1-SkyUı: Hepimizin bildiği Efsane mod PC kullananların menüsünü düzenliyor ve modların çoğu bu mod olmadan çalışmıyor.
)

)

İyi oyunlar !
1-SkyUı: Hepimizin bildiği Efsane mod PC kullananların menüsünü düzenliyor ve modların çoğu bu mod olmadan çalışmıyor.
2-Unoffical Skyrim Patch: Bu mod Skyrim'de birçok bugu düzeltiyor oyununuz 3) bu modu kurun.
3-Frostfall:Bana göre en başarılı Skyrim modu Frostfall'dır Skyrim'de Soğuk diye bir şey olduğunu bu mod sayesinde anlayacaksınız ayrıca modun bir diğer önemli özelliği en iyi kamp modu da olmasıdır( bana göre
4-LIAT:Skyrim'de hanlar çok boş değil mi işte bu mod sayesinde gece olunca hanlar NPC doluyor ayrıca hanlara birçok ses ekliyor insanlar gülüyor,öksürüyor vs. (Mod hanlara çok NPC eklediği için hanlara girince oyun kasabilir aman dikkat)
5-Get More İngots : Skyrim'de madenden topladığınız cevherlerden çok daha fazla külçe çıkmasını sağlıyor benim tercihim 10 ingot ama siz istediğinizi seçebilirsiniz
6-Wet And Cold: Skyrim'de NPC'lerin yağmur ve ya kar yağınca dışarıda durmamalarını sağlayan bir mod daha bir sürü özelliği var ancak benim en hoşuma giden soğuk ortamlarda ağzınızdan buhar çıkıyor
7-Cloaks of Skyrim: Muhteşem bir mod Skyrim'e birçok pelerin ekliyor siz kullanmasanız bile diğer NPC'ler için yükleyebilirsiniz ayrıca pelerinlere tılsım da basabiliyoruz büyü direnci vs. için
8-Immersive Settlements: Skyrim'deki küçük şehirlere ve köylere daha fazla NPC ve bina ekliyor ama maalesef hepsine giremiyoruz indirdikten sonra nerelere bina eklemek isteyeceğinizi seçebiliyorsunuz.
9-Run For Your Life: Ejderha görünce NPC'ler kaçmaya başlıyor (Muhafızlar hariç)
10-Rich Merchants: Tüccarların daha zengin omasını sağlayan mod ( Bayılıyorum bu moda
11-Enhanced Blood Textures: Oyundaki kanın GERÇEK kan olmasını sağlıyor.
12-aMidianBorn Book of Silence: Oyunda Zırh,Silah,Artifactler gibi şeylerin Texture'lerini yeniliyor (Bu mod bi harika)
13-Immersive Roads: Skyrimin yollarını yola getiren mod
14-Realistic Room Rental Enhanced: Skyrim in Hanlarının oda kiralanma ücretlerini değiştiriyor her hanın farklı bir ücreti oluyor ücretleri siz belirliyorsunuz
15-Realistic Needs Diseases : Açlık Susuzluk yorgunluk ve sarhoşluk efektleri ekliyor oyuna. (EN ÖNEMLİLERİNDEN BİRİSİ MUTLAKA YÜKLEYİN)
16-Static Mesh Improvement Mod: Oyuna çok küçük detaylar ekliyor ama siz bunları oyun oynarken fark edeceksiniz biraz boyutu büyük ama güzel.
17-Red Mountain Erupts : Kızıl Dağın Skyrim'den görülmesini sağlıyor neredeyse her yerden görülüyor ama en iyi Kışhisar (Winterhold)
18-Sounds of Skyrim The Wilds : Vahşi doğanın seslerini değiştiriyor çok güzel sesler var Lore Dostudur
19-Sounds of Skyrim Civilization :Bu da şehir içindeki sesleri değiştiriyor köpek havlama sesleri falanda ekliyor
20-Sounds of Skyrim Dungeons : Zindanlar,Mağralar,Dwemer(cüce değil) harabeleri gibi yerlere yeni sesler ekliyor
21-Trade and Barter : Daha iyi ticaret şehirler göre farklılıkların yanı sıra Thane oluşunuz gibi etkenler eşyaların fiyatlarını etkiliyor ama bazı şeylerde düşürüyor miğfer takmak silah çekmek gibi hepsini siz belirleyebilirsiniz
22-Inns and Taverns : Skyrimin yollarına yeni hanlar ekliyor gerçekten fazla ve güzel dekore edilmiş ayrıca bütün hanların aynı dizaynı olamamasını sağlıyor onları da değiştiriyor
23-Enhanced Night Skyrim: Skyrimde gökyüzünü süper ötesi yapıyor
24-Markarth The White City : Markarth'ı daha önce hiç böyle görmediniz
25-Ultimate HD Fire Effects : Ateş sizi çağırıyor
26-Better Females: Kadınların yüzlerini daha güzel yapıyor
27-Dead Boddy Collision Fix: Ölülerin içinden geçemiyorsunuz bu mod sayesinde
28-Follower Commentary Owerhaul : Yoldaşlarınız yolda size daha güzel şeyler söylüyor gittğiniz yere göre değişebilir bunlar
29-Unlimited Bookshelves:Kitap raflarına külçe(ingot),Barenziah taşı, scroll vs. koymanızı sağlıyor
30-IHSS-Atların ayak seslerini bulunduğu yere göre değiştiriyor.
31-Ash Pile Expiration: Büyücülerin canlandırdığı cesetlerin küllerinin falan daha kısa sürede yok olmasını sağlıyor.
32-A Matter of Time: Saati ekranın üst köşesinde gösteriyor.
Evet arkadaşlar benim kullandığım RP modları bu şekilde. Eğer Skyrim'de benim gibi RP modları kullanan arkadaşlar varsa, konunun altına yorum atarlarsa kullandıkları modları konuya eklerim.
İyi oyunlar !