Skyrim - [TURKCE] Gerçek Yabani Hayat Modu

Tunay SEZER

Hayat işte ne getireceği belli değil...
Admin
Teknik Sorumlu
Hakem
Vip Üye
T.C Vatandaşı
24 Şub 2020
1,005
211
Çevrimiçi zamanı
6d 22h 30m
53
Best answers
0
Oyuncu
-
Skyrim - Gerçek Yabani Hayat Modu
Skyrim - Gerçek Yabani Hayat Yaması
Skyrim - Real Wildlife Turkish Translation

55860-1-1405068345.jpg

Herkese selamlar değerli OyunOrtağım üyeleri:

Bugün yine sizler için birbirinden değerli modlar arasından özenle seçtiğimiz ve oyun zevkinizi ikiye katlayacak bir mod paylaşıyorum.

Skyrim efsanesinde en çok keyif alınan yabani hayat modunda ne kadar çok eğlendiğimizi biliyorum ve sizler için yabani hayat modunun orjinal ve türkçe halini paylaşıyorum.

Modu test ettiğimde gerçekten oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim ki eğer sizler daha denemediyseniz aşağıdaki indirme bağlantısını kullanarak sizler de modun eğlencenizi doruk noktasına çıkarmasına ortak olabilirsiniz.

Peki ya nedir bu mod? Ne işe yarar? yada Bize kattıkları nedir? Diyorsanız birazdan anlatacaklarım ile modumuzun ne olduğunu nasıl bir katkı sağladığını vs vs herşeyi öğreneceksiniz.

Modu yüklediğimizde oyunumuzda bulunan yaban hayatı %60 oranında daha fazla gerçekçi kılıyor. Oyun içerisinde hayvanları grup bir şekilde yani bir alanda toplu halde hayvan olmasını sağlıyor.

Bitti mi? Tabiki hayır.

Üstte yazdıklarımın üzerine oyunda hayvan yavruları aktif oluyor keşfedilecek yeni simya özellikleri de modumuz içerisinde geliyor.
Yeni yemek tatiflerini de tabiki geçmeden olmaz oyun hayatını geçtim normal hayatımda bile bişeyler yemeden duramam bunun için mod yapımcımız oyuna yeni yemek tariflerini de eklemeyi ihmal etmemiş falanlar ve filanlar bunun gibi daha onlarca özellik modumuzda mevcut.

Denemeden bilemezsin değil mi? Hepinize iyi eğlenceler iyi oyunlar dilerim.

Orjinal ve Türkçe hali rar içerisinde yer almaktadır.

INDIR

VT

Fendrix

𝓣𝓱𝓮 𝓑𝓮𝓼𝓽 𝓞𝓷𝓮
Co Admin
Hosting Yetkilisi
Teknik Sorumlu
Hakem
Yarışma Organizatörü
Vip Üye
21 Mar 2021
1,314