Minecraft Harita kullanımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eges250515

Banlı Üye
Banlı Üye
30 Haz 2020
9
15
Çevrimiçi zamanı
4h 26m
1
Best answers
0
Oyuncu
metin2
Merhaba Minecraft sevenler. Bu bölümümüzde Minecraft oyununa eklenen harita ve haritanın kullanımı hakkında bilgiler vereceğiz.
Öncelikle harita nasıl yapılır bunu anlatalım. Haritayı oluşturabilmeniz için gerekli malzemeler 8 adet kağıt ve 1 pusula.

Haritamızı oluşturduktan sonra dikkat etmemiz gereken nokta bu haritayı nerede açacağımızdır. Haritayı açmak için elinize almanız yeterli. Unutmadan haritanızı nerede açarsanız açın sadece bulunduğunuz noktadan belirli bir kısmının detayını görebilirsiniz
javaw-2013-02-16-23-31-07-57.md.jpg
Haritanızı oluşturdunuz ve her hangi bir noktada açtınız. Şu an bu haritanın ismi #Map0 olarak belirlendi. Resimde de gördüğünüz gibi haritanın sağ üst köşesinde beyaz bir işaret var. Bu işaret sizin durduğunuz noktayı gösterir.
Haritanızı oluşturmak için kağıt ve pusula kullanmak zorundasınız. Peki doğduğunuz bölgeden uzak bir noktada haritaya ihtiyacınız var fakat haritanın gösterdiği alan sizin için geçersiz çünkü haritayı evinizin yakınlarını göstermesi için açmıştınız. Yeni harita yapmanın size 1 Pusulaya mal olacağını da biliyorsunuz. O zaman pusula harcamak yerine haritanızı resetleye bilirsiniz.
maxresdefault.jpg
Haritanızı yenilemek için yapmanız gereken 8 adet kağıt ile haritanızı bir arada kullanmanız sonunda haritanız tekrar ilk haline dönecektir. Böylelikle her seferinde harita kullanmak zorunda kalmayacaksınız. İyi oyunlar

Fendrix

𝓣𝓱𝓮 𝓑𝓮𝓼𝓽 𝓞𝓷𝓮
Co Admin
Hosting Yetkilisi
Teknik Sorumlu
Hakem
Yarışma Organizatörü
Vip Üye
21 Mar 2021
1,314
370
Çevrimiçi zamanı
7d 8h 48m
153
Best answers
0
Oyuncu
Metin2
Konu sahibi banlı olduğu için herhangi bir yardım konusunda yardım edemeyeceğinden dolayı konunun kapatılmasını talep ediyorum. @EsatOfficial

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...