Duyuru Oyun Ortağım Home Ofis Yöneticilerini Arıyor

Tunay SEZER

Hayat işte ne getireceği belli değil...
Admin
Teknik Sorumlu
Hakem
Vip Üye
T.C Vatandaşı
24 Şub 2020
1,005
211
Çevrimiçi zamanı
6d 22h 30m
53
Best answers
0
Oyuncu
-
Merhaba değerlilogoyok.png forum ziyaretçileri,

Markamızın resmi kuruluşu dışında bizim projelerimizi tamamlamamız ile 1 Nisan 2020 tarihinde home ofis planlanan 100 çalışanıyla gönüllülük esasına dayalı, 4 işletmemiz ile faaliyetlerimize başlıyacağız.

1.İşletmemiz https://ticaretplatformu.oyunortagim.com.tr

2.İşletmemiz https://kaizen.games
3.İşletmemiz https://dogrudansatis.oyunortagim.com.tr
4.İşletmemiz ise https://forum.oyunortagim.com.tr

5.İşletmemiz Portal(https://oyunortagim.com.tr )

İşletmelerimizi tanıtmadan önce siz değerli okuyucu ve yönetici adaylarımızı liyakat, terfi, rütbe, görev ve sorumluluklarımız hakkında aydınlatmak isterim.
Öncelikle yönetim kadrosuna kesinlikle geri dönüş hariç direk asla moderatör, yönetici, süper moderatör, yönetici, co admin veya admin olarak asla başlayamaz. Burada ben dahil hepimiz deneme moderatör olarak başladık ve bu liyakat sistemi böyle devam edecektir. Tabiki bu demek değil ilk kaydolan sürekli önde gidecek kesinlikle hayır bizler günlük, haftalık, aylık görevleri ve raporları inceliyerek terfi işlemlerinizi adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Tabiki terfilerin yanında yetkilerinizin, görev ve sorumluluklarınıda artacağını bilmenizi isterim. Performansınıza bağlı 3 ayda bile admin olabilirsiniz 3 yılda da bu tamamen sizinelinizde olduğunu yönetim odalarına girdiğinizde anlayacaksınız. Hiçbir şekilde üst yöneticinize müdahale edemiyeceğiniz astlarınızı kontrol edebiliceğiniz, moderatörü olduğunuz katagoride admin niteliğinde yöneticilerin dahi katagorinize müdahale edemiyeceği bir liyakat sistemi içerisinde düzenli olarak çalışıyoruz.

1.İşletmemiz Ticaret Platformundan bahsedeyim biraz başvuru yapmak istiyenler bu alana başvuru yapabilirler amaçlarımız tüm mmo oyunlardaki karakter, hesap, eşya(item), oyun parası ve dijital paraların(EP,UKD,Coin...) satış ve alışını bzim güvencemizde sağlamaktır. Tüm oyunların ve birçok oyun dışı katagorinin alış satışlarıda yapılmaktadır. Detaylı bir script incelemeleri yapmak isteyen yönetici adayları
bağlantıya tıklıyarak scriptin tüm özelliklerini görebilir.

2. İşletmemiz Kaizen Games bizim markamız olan private serverlerden oluşan ve zamanla oyun türlerini çeşitlendireceğimiz yapımız, yurt dışı iştiraklarımız ile 2008 den beri geliştirdiğimiz kendi alt yapımız olan ilk serverimiz Anka serveri ; global dil yapısına sahip, 100 lerce yeni hiçbir oyunda olmayan canavar, binek, petl obje, zırh, silah ve map tasarımlarıyla 2020 çağının gerisinde kalmış oyun yapılarını yıkmaya geliyor.... Doğuya has macera tekrar başlıyor... Çok daha detaylı tanıtım için bağlantıyı ziyaret ederek özellikler kısmındaki videoları izliyebilirsiniz. Oyun takımı tabiki forum yönetiminden ve oyunculardan seçilecek fakat Türkiyede ve dünyada ilkkez bizim uyguladığımız ve uygulamaya getirdiğimiz ban işlemleri forumda şikayetçi nin kanıtlı konusu ile hakem kararı oyun sahibi ve yetkilileri tarafından uygulanmak zorundadır. Hakem rankına sahip oyun ortağım yöneticisinin verdiği kararın aksini oyun sahipleri uygulayamaz. Oyun sahipleri veya oyun yönetici takımı keyfi veya kanıtlı konu açmadan insiyatif ile hakem kararı verilmeden hesap kapatma işlemi uygulayamaz.

3.İşletmemiz Doğrudan Satış Sistemleri bu konu çok özel bir konu kısaca ve özetce bahsetmek gerekirse ki eğer bu konuya bakıyorsanız kesinlikle
1 saatlik videoyu mutlaka izlemelisiniz. Özetce ; dünyada prototipi olmayan bir sistem ile tüm oyunların nesne market yönetimini sağlayan bir api sistemi geliştirdik. Ayrca oyunların kazançlarını reklam geliri olarak oyunda kalan oyuncularla kaldığı her dakikaya satın aldığı paketlere göre kazanç sağlıyoruz. Ek olarak referans sistemiyle davet ettiklerinin aldığı paketlerden ve davet ettiğinin davet ettiği paketlere kadar 5 derinlik tüm referanslara yüksek komisyon dağılımı yapıyoruz. örneğin metin2 p serverinde zırh,silah, kalkan ve bir binek bir paket haline getrilmiş tek tek item almak yerine paket şeklinde de alabiliceksiniz. ve en güzel haber isei EO, OPK, TL,SDB finansal değerlerinizi istediğiniz oyuna transfer edebiliyorsunuz. Düzenli TL ödemeleri talep edebiliyor ve anlık olarak sistemlerimizde finansal değerlerinizi harcıyabiliyorsunuz.

4.İşletmemiz
forumumuz işte bu alan çok önemli çünkü biz sadece private metin2 serverleriyle ilgilenmiyoruz zamanla kendi oyunlarımızı geliştirmeye devam ederek dünyadaki tüm oyunlarda Türkiyenin en büyük bilgi platformu olmak istiyoruz. Bunun yanısıra geliştiriciler yetiştirmek ve hakemlerimiz ile topluluk ve oyun kurallarını yöneterek düzenli ve güvenilir oyun hizmetleri sağlamak ve oyun ilişkilerine aracı ve güven platformu olmak istiyoruz. Ayrıca oyun dünyasında Türkiyeyi çok güzel yerlere taşımak ve aracı olmak istiyoruz. Bu yüzden burada oyun sahiplerine katagori ve rank işlemleri sağlayıp hostinglerle ilişkilerinizide yönetiyor ve siz oyun sahipleri ve oyuncuların güvenini inşaa ediyoruz.

5. İşletmemiz ise anasayfamız ve ayrıca portalımızdır. Özellikle açıktır burayada yazarlar arıyoruz.

Oyun Kadromuz(Kaizen.Games) forumda da yönetici görevi yapmaktadır. Başvurular bu konu altından örnek şablona göre yapılmalıdır.

Adınız ve Soyadınız :
Yaşınız ve İkametgah İliniz :
Başvuru Yapmak İstediğiniz İşletmemiz :
Günlük Online Süre :
Bilgi ve Becerileriniz :
Deneyim ve Tecrübeleriniz :
Bize Nasıl Katkı Sağlayabiliceksiniz :

sTRoffical

İnsan büyür beşikte, Mezarda yatmak için!
Admin
T.C Vatandaşı
27 Mar 2020
840
141
Çevrimiçi zamanı
3d 21h 21m
33
IĞDIR
Best answers
0
Oyuncu
Csgo, valorant, pubg
Adınız ve Soyadınız : Harun DOĞAN
Yaşınız ve İkametgah İliniz :21/IĞDIR
Başvuru Yapmak İstediğiniz İşletmemiz :https://forum.oyunortagim.com.tr
Günlük Online Süre :3-8 saat
Bilgi ve Becerileriniz : Oyunlar üzerinde yeterince bilgi sahibiyim.
Deneyim ve Tecrübeleriniz : Uzun süreli bir kaç forumda yönetim ekibinde görev aldım ve kendi forum sitemi kurdum ancak reklam yapamadığım için forum sitem tutulmadı.
Forumu olabildiğince aktif tutabilir, üye kullanıcılara yardımcı olabilir ve onlarla ilgilenebilirim.

Son düzenleme:

Mefetseger

Birgün herkes buraya gelecek... O gün Yakındır :)
Admin
Vip Üye
T.C Vatandaşı
9 Şub 2020
217
195
Çevrimiçi zamanı
5d 18h 33m
18
Best answers
0
Oyuncu
Tüm Oyunlar :)
Bu mesajıma kadar incelendi. Hayırlı olsun.

Ryuga

Onaylanmış Üye
Onaylanmış Üye
29 Mar 2020
24
25
Çevrimiçi zamanı
3h 43m
3
Best answers
0
Adınız Soyadınız : Emir Efe Karahan
Yaşınız İkametgah İliniz : 19/Samsun
Başvuru Yapmak İstediğiniz İşletmemiz : kaizen.games
Günlük Online Süreniz : 6-8 Saat
Bilgi ve Becerileriniz : 2018'Den beri kendimi Metin2 Development kısmında geliştiriyorum. Şu an müşterilerime ücretli teknik destek sağlamakla beraber sistem satışlarımı da yapıyorum. Oyun'u da 10 yılı aşkın süredir oynuyorum.
Deneyim ve Tecrübeleriniz : Daha önce kendi sunucularımı açmak da dahil olmak üzere başka sunucu işlerine ortak olarak yatırım ve ortaklık yaptım.
Bize Nasıl Katkı Sağlayabilirsiniz : Oyun konusunda sınırsız teknik destek, ticket desteği, aklınıza gelebilecek her desteği sağlayabilirim. Aynı zamanda forumda da Metin2 Development bölümünde de güzel konularla foruma aktiflik sağlayabilirim, Öğretici videolar, nasıl yapılır (HOW-TO) gibi.

mustafabptr

Onaylanmış Üye
Onaylanmış Üye
2 Nis 2020
340
13
Çevrimiçi zamanı
3h 19m
18
Best answers
0
Adınız ve Soyadınız : Mustafa Beyazpınar
Yaşınız ve İkametgah İliniz : 18 / Samsun
Başvuru Yapmak İstediğiniz İşletmemiz : https://forum.oyunortagim.com.tr
Günlük Online Süre :3-8 saat
Bilgi ve Becerileriniz : Genel olarak Metin2 konusunda bilgi sahibiyim, diğer oyunlarda da yeterli bilgim var.
Deneyim ve Tecrübeleriniz : Açılan birçok metin2 serverinde yönetim ekibinde bulundum.
Bize Nasıl Katkı Sağlayabiliceksiniz : Forumda yeterince aktif olamasam da oyunda tecrübemi konuşturabileceğimden eminim.

angaralı

Onaylanmış Üye
Onaylanmış Üye
18 Nis 2020
1
1
Çevrimiçi zamanı
1h 40m
1
Best answers
0
Oyuncu
Metin2
Adınız ve Soyadınız :OsmanCan Coşkun
Yaşınız ve İkametgah İliniz :18/Yozgat
Başvuru Yapmak İstediğiniz İşletmemiz :https://kaizen.games
Günlük Online Süre :3/5
Bilgi ve Becerileriniz :Metin2 oyununda tüm boslardan tüm metinlere ve itemlere kadar bilgiliyim
Deneyim ve Tecrübeleriniz :10yıllık metin2 tecrübem var 3 tane serverdede Gmlik yaptım
Oyunda tecrübemle beraber çok iyi işlere beraber imza atmanızda yardımcı olabilirim

AkcaCan

Onaylanmış Üye
Onaylanmış Üye
29 Nis 2020
1
4
Çevrimiçi zamanı
13m
1
Best answers
0
Oyuncu
Metin2
Adınız ve Soyadınız : Enes Akça
Yaşınız ve İkametgah İliniz :22/Ankara
Başvuru Yapmak İstediğiniz İşletmemiz :https://kaizen.games
Günlük Online Süre :4/6
Bilgi ve Becerileriniz :Metin2 oyununda Araştırmacı yeniliklere açık biriyim Src hariç çoğu şeyden anlarım Src bilgim client srcde var sadece gerekli boss metin donuşüm vs bilmesem dahi araştırma sonucu sorunu çözerim , Ekip calışmasına uyumlu bir sekilde saygı çerçevesinde calişabilirim.
Deneyim ve Tecrübeleriniz :3yıllık metin2 oynamak , 3 4yıllık files vs uğrasmala 6 7 yıllık tecrubem var.
Oyun içi düzenlemeler araştırmalar yaparak Playerlerin ne sorunu var Ne eklenmesini ister Hile vs kontrolu , Ftp Navicat vs programlarda Client srcdeki sorunlara destek verebilirim Bir cok konuda destek verebilirim sizlere.

KryptoN

Onaylanmış Üye
Onaylanmış Üye
30 Nis 2020
2
4
Çevrimiçi zamanı
50m
1
Best answers
0
Oyuncu
Metin2
Adınız ve Soyadınız : Melih Sarioglu
Yaşınız ve İkametgah İliniz : 24/Sakarya
Başvuru Yapmak İstediğiniz İşletmemiz : Kaizen.Games / Forum.OyunOrtagim.com / OyunOrtagim.com
Günlük Online Süre : Haftaiçi ofis'imde olduğum için çalışma saatleri hafta sonu ise esneklik gösterebilir.
Bilgi ve Becerileriniz : Seo'ya uygun blog ve forum yazıları, yöneticilik , oyun içi destek vb.
Deneyim ve Tecrübeleriniz : 13+Yıldan fazla metin2 tecrübesi var diyebilirim. 10'larca bloglarda yazarlık yaptım ve 10'larca forumlarda adminlik ve/veya moderatörlük yaptım.
Oyun içi düzenlemeler eksiklikler hataların giderilmesi ve düzenli olarak foruma ve blog'a içerikler girilmesi.

berat

Onaylanmış Üye
Onaylanmış Üye
31 Tem 2020
23
1
Çevrimiçi zamanı
2h 27m
3
Best answers
0
Oyuncu